Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aman luge, sreka bese toa na real vo nedelata, a ova na barsa e pobeda cista kako solza, duri i poveke od zasluzena, odlicna igra osobeno 2 poluvreme, tecni pasovi, nadigruvane, atrakcija
samo me zagrizuvaat povredive:
- Marquez
- Puyol
- Milito
- Toure;
- Zambrotta
- Eto'o
- Edmilson
sto e mnogu, mnogu e!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Каква среќа бре..нели гледаш оти рушат се пред себе...Лион, Севилја, Сарагоса, Леванте, Штутгарт, А сега во сабота Атлетико Мадрид е следејчи ......Срека ли е тоа ?

Јас пишав тоа што гледав на ТВ вчера со Штутгарт, а ти ако не си гледал ај не се брукај...

aman luge, sreka bese toa na real vo nedelata, a ova na barsa e pobeda cista kako solza, duri i poveke od zasluzena, odlicna igra osobeno 2 poluvreme, tecni pasovi, nadigruvane, atrakcija
samo me zagrizuvaat povredive:
- Marquez
- Puyol
- Milito
- Toure;
- Zambrotta
- Eto'o
- Edmilson
sto e mnogu, mnogu e!

Пујол пак се повреди?! Оти не видов вчера...
А од поголемо значење за тимот од овие се Пујол, Милито, Туре и Замброта. За Маркез, Ето и Едмилсон мислам дека не се толку неопходни...

Добро сеа не петарда ама и два се доволно :) ЧЕСТИТКИИИИ !!!!

бтв. Што стана со Рафа Маркез има ли некој сознаниа ?

Maркез најверојатно ќе паузира месец дена, исто како и Замброта и Туре.

За Пујол не се знае.

Кој ќе игра центархалф бре луѓе... :pos:

oleguer.jpg

cestito pobeda :)aj se nadevam sea so Atletiko M. ke tepaat sigurno ke ima dobar koeficient u kladilnica pa da gi bapnam:)

Супер е победата ама одбраната е сега решето.
ПА мораше и слика од олегер да клавате да ми се достемни. Исто како со јувентус и барселона сега се катастрофа. Арно барем Милито е арен? да не го заречам

Мислам дека најдобро решение во моментов за одбраната е ова ...

- а не знам и зошто се секираме кога тука е ...

------------Викецот:vozbud:------------

Олегер---Турам---Милито---Абидал

Мислам дека најдобро решение во моментов за одбраната е ова ...

- а не знам и зошто се секираме кога тука е ...

------------Викецот:vozbud:------------

Олегер---Турам---Милито---Абидал

Место тој црвениот:kesa: можи некој напаѓач да игра барем ќе одиме на некој резултат 7-4 или слично со останатите :wink:

Леле многумина ни се повредиле :nesum:

Но затоа ни е тука Олегер :zid:

пујол изгледа само следната утакмица нема да ја игра

Kolko i jas ne go sakam Oleger.Stvarno e mizeren glupak.Samo problemot e so Rajkard mnogu go saka.Ama so ogled na povredite ke mora da igra.Inaku povredata na Pujol ne e seriozna i toj ke igra protiv Atletiko Madrid. Ocekuvam uste edna strasna igra na Barcelona i pobeda od 2-0
Ke igram vo kladilnica na to4en rezultat.Markez ke bide otsuten 4 nedeli.
www.fcbarcelona.com

mes que un club

Може ли да ми каже некој од каде дојде Олегер во Барса и за колку пари?Мутавиот на сител кажа за 30 милиони а ја не памтам такво нешто.Како и да е не вреди ни 3 милиони ама за неколку натпревари може да пројде.Само Меси да не се повреди,за другите може колку толку да се најде замена.

Може ли да ми каже некој од каде дојде Олегер во Барса и за колку пари?Мутавиот на сител кажа за 30 милиони а ја не памтам такво нешто.Како и да е не вреди ни 3 милиони ама за неколку натпревари може да пројде.Само Меси да не се повреди,за другите може колку толку да се најде замена.

:) ме насмеа со 30ката

1999-2001 Gramenet 041 (2)
2001-2002 Barcelona B 034 (0)
2002- Barcelona 120 (1)
зналчи не се фрлени некои големи пари на него.

ова е интересно клаузула за откуп на договорот 60миљони евра :pos2:

Идемо даље. :)

Заебете го Олегер нека стои таму као да нема дупка во одбрана барем за тоа служи...

Henk Ten Cate негира дека си оди од ајакс за челзи, а Барса по многуте повреди сезонава се заинтересира за Paco Ayestaran поранешниот асистентот на Benitez
http://www.football365.com/story/0,17033,8652_2783778,00.html

пујол, роналдињо и меси во фифпро 11, барса има највеќе играчи во 11 најдобри (3), челзи и милан имаат по двајца, мадрид го има само канаваро...

утре Барса-Атлетико и јас нема да гледам:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom