Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Barca ke go zdrobi liverpool pa so saka neka bide ti liverpool od nikad ne sum gi sakal :drk:

Мене ми е Барса омилен тим ама ако продолжи да игра вака како во последниве некоку кола ќе биде тешко со Ливерпул.Ај сеа коа се врати Ето мислам дека ќе биде подобро.

LaVista напиша:
Barca will crush against Liverpool..Barca for LIFE

Друже, зборувај или македонски или каталонски.
Англискиов не ти оди. :)

Веројатно сакаше да кажеш.... Barca will crush Liverool!!!!

Да се знае, да не те извади некој од контекст:smir:

Serpico напиша:
Друже, зборувај или македонски или каталонски.
Англискиов не ти оди. :)

Веројатно сакаше да кажеш.... Barca will crush Liverool!!!!

Да се знае, да не те извади некој од контекст:smir:

Добро де ти па ... тоа ти се детали..страшна работа :tapp::tapp:

LaVista напиша:
Добро де ти па ... тоа ти се детали..страшна работа :tapp::tapp:

:)

Исти се победата и поразот?

Ај јас ќе сум поучтив...:helou:

ај не се разбравме... назад на темата :)

Чаби Алонсо од Ливерпул и Весли Снајдер од Ајакс се меѓу најновите имиња кои се споменати како можни засилувања за Барселона од идната сезона.

25 годишниот баскиец Алонсо, кој своевремено играл во пионерските категории во Барселона би бил идеално решение за позицијата пивот, каде и покрај експериментите со Мота и Едмилсон, Франк Рајкард најчесто го поставува мексиканецот Маркез. Единствен проблем ќе биде подготвеноста на црвените да се откажат од еден од своите најдобри играчи за кого на Реал Сосиедад му платија 18 милиони евра, а го имаат под договор до 2009-та година.

Од друга страна, холандскиот репрезентативец Весли Снајдер исто така се вклопува во профилот на играч од средината на теренот каков што бара управата на каталонскиот клуб. Младиот 22 годишен офанзивен среден играч има договор со Ајакс до 2009-та година но се шпекулира дека најтрофејниот холандски клуб чиј тренер е поранешниот асистент на Рајкард во Барселона- Хенк Тен Кејт, ќе биде подготвен да се откаже од услугите на Снајдер за "пристојна" сума од 12 милиони евра.

Виза на картата во еден правец за Снајдер од Амстердам до Барселона може да стави легендата на двата клуба Јохан Кројф, кој на повеќе наврати не штедел пофалби кога требало да ја оцени играта на Весли Снајдер.

Извор- elmundodeportivo.es

А точно ли е тоа шо викаа дека Rijkaard ке си оди ???

LaVista напиша:
А точно ли е тоа шо викаа дека Rijkaard ке си оди ???

Немој да веруваш на македонската штампа. Бачко, имаш интернет, информации од прва рака :)

Рајкард нема да си оди. Сега за сега :)

e taka be ,pise te malku za barca!!!!!!
toa so deka FRANk ke si odi se cisti spekulacii, a i vprocem kade bi odel :) ,treba da si glup da zamines od najdobriot klub vo svetot, a uste pomalku e netocno deka RONALDINHO bil nesreken vo barca i deka razmisluval za novi predizvici. Ako nekoj spomne za toa kaze te mu samo neka ja pogledne sinokesnata utakmica so Santander, i ako e pameten neka svati. Ako bese nesreken i nezadovolen nemase posle gogol da ja igra brazilskata samba, i ako bese nesreken nemase da dava topki kako sto vcera gi dobivase iniesta i saviola. Taka da nema zasto da se zamarame so takvi glupi spekulacii, kako sto se deka messi ke odel vo inter, ronaldinho vo milan. barca moze zgresi so go dade CESK na arsenal ,t.e. onoj majmunot VAN GAL go naprai toa ali takvi greski ne se povtoruvaat dvapati.

A ZAR IMA LI SO DA SE GOVORI . cista pobeda kako solza. Duri im pokazavme deka ne tepame nie so sudii i od penali , nego i protiv nas sudat penali ,ali so da praime MNOGU SME JAKI pa i niv gi branime.
pozdrav pa sledna na spisokot e valencia

DALI OVA LICE LICI NA NESREKNO ??????????????????????
Taka da nema so da zborime ponataka
SLIKATA SAMA ZA SEBE GOVORI

Attachments

• ronaldinho333.jpg
    ronaldinho333.jpg
    14,2 KB · Прегледи: 26
Ne sum za barsa (za juve sum) ama real se 0 u sporedba so barsa. Najdobri se u spanija barsa, so e pravo!

ANTON напиша:
a ja da te prasam kaj bese ti koa cel bernabeu mu pleskase na RONALDINHO, i koa ve somlevme so 0:3
ili toa go zaborai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E dobro de nikoj ne go osporuva toa samo toa bese pred 2 godini.A segasnosta

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom