Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pa vaka kao nejveren katalonec i poso ne mi davaat da otvoram edna bolje tema kako sto zasluzuvaat vernite KATALONCI ,ke mora da pisuvam tuka

ova e samo najava deka sme naj jak tim i deka niso ne ni mozat
BARCA FOREVER

BARCELONA - CELTA

28-01-2007 , BARCELONA, CAMP NOU
FC BARCELONA - CELTA
3 : 1
saviola 34' nene 66'
ronaldinho 75'
giuly 85'

I po ova kolo sme na vrvot ,samo sto sega razlikata pomegu nas i real e 4 boda

Attachments

• 280107_saviola_gran.jpg
    280107_saviola_gran.jpg
    9,6 KB · Прегледи: 69
  • 280107_CronikaRonnie.jpg
    280107_CronikaRonnie.jpg
    11,5 KB · Прегледи: 64
  • 280107_CronikaGiuly.jpg
    280107_CronikaGiuly.jpg
    14,7 KB · Прегледи: 64
POBEDONOSNIOT GOL

JA SMETAM DEKA OVAA SLIKA MORA DA STOI TUKA ,TAKA STO AKO NEKOJ OD ARSENAL SLUCAJNO OTVORI DA VIDI STO IMA NA OVAA STRANA , MALKU DA GO POTSETIME :zlo:KAKO BESE VO PARIS 2006

Attachments

• BELLETI.jpg
    BELLETI.jpg
    16,3 KB · Прегледи: 69
ANTON напиша:
JA SMETAM DEKA OVAA SLIKA MORA DA STOI TUKA ,TAKA STO AKO NEKOJ OD ARSENAL SLUCAJNO OTVORI DA VIDI STO IMA NA OVAA STRANA , MALKU DA GO POTSETIME :zlo:KAKO BESE VO PARIS 2006
Moze moze,ova sekad ke ostane kaj anton vo srceto:helou::pos2::pos2::pos2::pos2:

los den

denes loso pominavme vo kupot ,ali toa bese samo eden los den za nas, taka nisto ne e zagubeno
Kolku za potsetuvanje lani barca ja somle zaragosa vo gosti, a nisto poarno ne gi ceka i ovaa sezona

ANTON напиша:
denes loso pominavme vo kupot ,ali toa bese samo eden los den za nas, taka nisto ne e zagubeno
Kolku za potsetuvanje lani barca ja somle zaragosa vo gosti, a nisto poarno ne gi ceka i ovaa sezona
Kolku za potsetuvanje Barca lani otpadna od kupot od Zaragoza

ANTON напиша:
Se soglasuvam:helou:

barcelona kaj se sea bez eto i messi ako gi nema niv gotovo a???

runBABYrun напиша:
barcelona kaj se sea bez eto i messi ako gi nema niv gotovo a???

Барселона се у Шпанија кај шо треба да бидат, држат 1во место на табелата и шо уште сакаш да направат??

armin06 напиша:
EDNAS i zasegogas :pos2: :pos2: :pos2:
e za toa ke se prasame, decko ti so si za real ja mislam ovie 3 godini da si ja stavis glavata pod maica i da se skries negde, poso nema so da zboris. Ako vise nejkes da mesame istorija ,togas eve ke ja gledame segasnosta ,taka da i samiot si ja znaes tabelata, a i da te potsetam da dodades na razlikata use 3 boda poso na CAMP NOU si znaes so ve ceka:zlo:

ANTON напиша:
e za toa ke se prasame, decko ti so si za real ja mislam ovie 3 godini da si ja stavis glavata pod maica i da se skries negde, poso nema so da zboris. Ako vise nejkes da mesame istorija ,togas eve ke ja gledame segasnosta ,taka da i samiot si ja znaes tabelata, a i da te potsetam da dodades na razlikata use 3 boda poso na CAMP NOU si znaes so ve ceka:zlo:
Da da ve ceka pekol :zlo::zlo::zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom