- Член од
- 8 февруари 2007
- Мислења
- 2.931
- Поени од реакции
- 251
- Локација
- 0x436344 =1 - 358231x66
кога беше ова бе пред 1 година 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

LaVista напиша:Barca will crush against Liverpool..Barca for LIFE

Serpico напиша:Друже, зборувај или македонски или каталонски.
Англискиов не ти оди.
Веројатно сакаше да кажеш.... Barca will crush Liverool!!!!
Да се знае, да не те извади некој од контекст:smir:

LaVista напиша:Добро де ти па ... тоа ти се детали..страшна работа

LaVista напиша:А точно ли е тоа шо викаа дека Rijkaard ке си оди ???

,treba da si glup da zamines od najdobriot klub vo svetot, a uste pomalku e netocno deka RONALDINHO bil nesreken vo barca i deka razmisluval za novi predizvici. Ako nekoj spomne za toa kaze te mu samo neka ja pogledne sinokesnata utakmica so Santander, i ako e pameten neka svati. Ako bese nesreken i nezadovolen nemase posle gogol da ja igra brazilskata samba, i ako bese nesreken nemase da dava topki kako sto vcera gi dobivase iniesta i saviola. Taka da nema zasto da se zamarame so takvi glupi spekulacii, kako sto se deka messi ke odel vo inter, ronaldinho vo milan. barca moze zgresi so go dade CESK na arsenal ,t.e. onoj majmunot VAN GAL go naprai toa ali takvi greski ne se povtoruvaat dvapati.
 ,treba da si glup da zamines od najdobriot klub vo svetot, a uste pomalku e netocno deka RONALDINHO bil nesreken vo barca i deka razmisluval za novi predizvici. Ako nekoj spomne za toa kaze te mu samo neka ja pogledne sinokesnata utakmica so Santander, i ako e pameten neka svati. Ako bese nesreken i nezadovolen nemase posle gogol da ja igra brazilskata samba, i ako bese nesreken nemase da dava topki kako sto vcera gi dobivase iniesta i saviola. Taka da nema zasto da se zamarame so takvi glupi spekulacii, kako sto se deka messi ke odel vo inter, ronaldinho vo milan. barca moze zgresi so go dade CESK na arsenal ,t.e. onoj majmunot VAN GAL go naprai toa ali takvi greski ne se povtoruvaat dvapati.a ja da te prasam kaj bese ti koa cel bernabeu mu pleskase na RONALDINHO, i koa ve somlevme so 0:3Rikiboy напиша:E oti be ne pisavte koga Real gi serese na Barcelona 2:0
ANTON напиша:a ja da te prasam kaj bese ti koa cel bernabeu mu pleskase na RONALDINHO, i koa ve somlevme so 0:3
ili toa go zaborai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!