Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
VITOR BORBA FEREIRA RIVALDO

PoLoNiuM.exe напиша:
Fan na Barca sum od koga prv pat go vidov Rivaldo.
mnogu mi e milo ko ke se spomne ovoj igrac, vo vremeto koa igrase bese vistinskoto srce na barca. potseti se samo kako 120 000 iljadi gledaci go skandiraa negovoto ime koa dade gol so makazici protiv valencia, navistina VITOR BORBA FEREIRA RIVALDO ke ostane zasekogas eden od najdobrite katalonci.Pozdrav:helou:

Attachments

• Rivaldo.jpg
    Rivaldo.jpg
    11,5 KB · Прегледи: 54
  • ballondor-rivaldo.jpg
    ballondor-rivaldo.jpg
    45 KB · Прегледи: 55
ANTON напиша:
mnogu mi e milo ko ke se spomne ovoj igrac, vo vremeto koa igrase bese vistinskoto srce na barca. potseti se samo kako 120 000 iljadi gledaci go skandiraa negovoto ime koa dade gol so makazici protiv valencia, navistina VITOR BORBA FEREIRA RIVALDO ke ostane zasekogas eden od najdobrite katalonci.Pozdrav:helou:
Ke ostane kako ne kolku gola samo imase daeno za niv:helou:

Ривалдо ти е еден од најдобрите играчи во историјата на Барса и еден од моите идоли...само мислам дека требаше порано да отиде во пензија

LaVista напиша:
Ривалдо ти е еден од најдобрите играчи во историјата на Барса и еден од моите идоли...само мислам дека требаше порано да отиде во пензија
I ja mislam taka:helou:

abe da nebe onoj majmunot LUIS VAN GAL, druga pesna ke bese i so RIQUELME i so RIVALDO, ali toj majmunot gi zaeba

a denes e golem den za site nas
ETO'O IS BACK
otpatuva so ekipata zaedno vo PAMPLONA kade najverojatno ke go zameni RONALDINHO koj e povreden i nema da igra vecerva

Attachments

• eto is back.jpg
    eto is back.jpg
    23,3 KB · Прегледи: 57
Да се надеваме дека ке се подобри состојбата во Барса оти иако го држат првото место на табелата имаат проблеми со повредени играчи како шо се Ето, Меси и Роналдињо

OSASUNA - FC BARCELONA

navistina eden od najlosite natprevari na barca vo ovaa sezona, taka da nema so da se komentira. Edinstveno sto me izraduva e toa sto go vidov SAMUEL kako povtorno istrca na terenot, iako bea samo 5 min. Ali ko ke zaklucime se na se pomina i uste edno tesko gostuvanje a sostojbata na tabelata ne se izmeni, tuku samo se podobri vo odnos na real, koi sto da povtoram DOZIVEA SRAMEN PORAZ i toa pred svoj publika , srede madrid i toa od fenerzijata levante:pos2:

Edvaj cekam Barca so Liverpool da igra... Sum se kladel so mnogu deca deka Barca ide dalje i taka da ce se oparim! Da se nadevame deka do togas Barcelona ce vlezat u forma i da im pokazeme deka uste znaeme da igrame kako na Champ's LEague 2006 !!

SEUSTE SME AKTUELEN SAMPION

Shorty напиша:
Edvaj cekam Barca so Liverpool da igra... Sum se kladel so mnogu deca deka Barca ide dalje i taka da ce se oparim! Da se nadevame deka do togas Barcelona ce vlezat u forma i da im pokazeme deka uste znaeme da igrame kako na Champ's LEague 2006 !!
pa nema so da im pokazuvame , veke i site si znaat ,drugite treba da se plasat od aktuelniot sampion, a formata sama ke si se vrati koa mesto esquero ke igra ronaldinho, koa mesto ludovic ke igra LEO i koga mesto saviola ke igra ETO'O. pozdrav

ANTON напиша:
Za mene Rivaldo ne samo so e eden od najdobrite katalonci tuku i eden od najdobrite fudbaleri na svetot.Bese predvodnik na Brazil do 5 svetska titula.Na to svetsko se istakna i Ronaldinho.Sepak RIVALDO ZA MENE E NAJDOBAR FUDBALER OD KO PRATAM FUDBAL:zver:

Barca will crush against Liverpool..Barca for LIFE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom