Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Една лапнавме уше една ни остана онаа најслатката се надевам дека ке ја собериме и неа во витрините.

Epa aj neka ni e so srekja titulata. Neka ni se mnozat. A sega poleka, poleka da trgame nakaj Paris po glavnoto-TITULATA VO LIGATA NA SAMPIONITE

ALEEE ALEEEEEEEEEE CAMPIONSSSSS ZVEROVI SE BARCAA ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

абе само толку од радувањето? гледам само еден се радува на шампионската титула, е*аве каталонците....................

ajde ajde nova sezona so novi sili...pa da se nadevame na dvojna kruna pak :):):)

FC Bacrcelona - Espanyol 3 - 0, i prethodno 1 - 0 .
Go osfoivme Super kupot i so toa i prvata titula ovaa sezona...aj samo uste 2-3 tituli ni falat ALE ALEEEE
EDIT: ovaa titula bese 'one of seven' kako so pisuva na oficijalniot sajt na BARCA...

И оваа сезона партали ќе направиме :zlo:

Barca ruless!! Uste 6 tutuli za osvojuvanje imame!!
Go Barca

Barca go osvoi Joan Gamper kupot. Pobeden e Bayern Munchen so 4:0. Golovite gi dadoa Ronaldinho, Eto'o 2 gola i Saviola! Na 28 igrame Super cup so Sevilla taka da odime na tretiot trofej sezonava!!

Лапорта пак на чело на Барселона

Хоан Лапорта ќе продолжи да ја извршува функцијата претседател на Барселона и во следните четири години.
Актуелниот претседател без конкуренција ја доби трката откако неговите главни ривали не успеаја да го соберат ниту потребниот минимум потписи за да учествуваат во претседателските избори.
"Јас започнав многу сериозен проект овде, и ќе беше многу глупаво ако сега престанев да ја извршувам функцијата. Особено откако со Барса освоивме сe што можеше да се освои во минатата сезона", изјави Лапорта.

Barca RULEZZZZZZZZZZZ wuhaaaaaa
Конечно и Saviola ни се врати во тимот.

Barcelona se padna vo Liga na Sampioni so Chelsea, Werder i Levski Sofija. Ke bide grupa na smrtta!!
Barca campeon!

Capo Kapistec напиша:
Barcelona se padna vo Liga na Sampioni so Chelsea, Werder i Levski Sofija. Ke bide grupa na smrtta!!
Barca campeon!
A mislis za sezona 2006-2007 ili za minatata sezona go velis toa

treba da ni bidi jasno na site deka barselona i ovaa godina ke bidi sampion i vo spanskoto prvenstvo i liga na sampioni...pa ima li nekoj sto igra poubav fudbal od barselona???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom