Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас лично не сакам Ето да си оди од Барса поради неговиот карактер и неговата приврзаност за клубот. А дека можеме да најдеме подобар и поконстантен голгетер од него, можеме. Виља е еден од тие. Технички е светлосни години пред Ето, и секогаш кога му се укаже шанса постигнува гол. Ето да искористеше барем 10% од стопроцентните можности на секој натпревар до сега ќе имаше 50 гола.:toe:
Инаку реално мислам дека ќе го земеме Виља за сметка на Ето.:smir:

И јас тоа викам. Реално гледано Ето веројатно ќе си оди летово. Некако имам чувство дека и он се осеќа како да постигнал се што може да постигне со Барса.

Јас па имам чуство дека работите се многу променети од пред неколку месеци, и дека Ето премногу сака да остане во Барса макар уште една сезона.
Што се однесува до Виља, факт е дека ќе придонесе повеќе од Ето, оваа сезона да беше во Барса сигурно ќе имаше околу 40 гола само во Ла лига, но Ето до сега има многу дадено за овој тим и тешко ќе биде да го гледаме во некоја друга екипа, посебно ако биде од Шпанија.

Никако не сакам Ето да си замине од тимот човекот многу придонесе за Барса во изминатите сезони а оваа сезона едноставно блесна му падна оваа форма како што беше пред 1-2 месеци но сепак Ето е Ето никој неможе да го замени во Барса Ето во Барса е како Дрогба во Челзи вистинска бомба е. Оваа сезона да се надеваме дека ќе биде најдобар стрелец во лигата и догодина очекувам од него 40 гола да даде :). Никаков Виља неможе да се равни со Ето , уште еднаш ќе спомнам Ето е Ето.

Честито освоен Куп на Шпанија, се надевам дека ќе успееме и во домашната лига.
Ова е дефинитивно една од најпродуктивните години за Барселона, двојна круна, и борба за првак во ЛШ.

%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B8_%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B0.jpg
Еден навивач на Барселона погина, а 45 лица се приведени по конфликтот со полицијата по победата на Барселона во шпанскиот куп против Атлетик Билбао. 35-годишниот навивач погинал утрово околу 2:30 при падот во реката Ониар, во градот Џирона во североисточна Каталонија, додека ја славел победата, изјави портпаролот на регионалната полиција.
Во Барселона околу 40.000 луѓе ја прославувале победата од 4:1 над Билбао во финалето од „Кралскиот Куп“. Атмосферата била феноменална се додека околу 300 луѓе не започнале да фрлаат шишиња, конзерви и други предмети кон полицискисте возила паркирани во нивна непосредна близина по што истите и соодветно интервенирале. Од 45 приведени дури петмина се малолетни.
Од друга страна пак, во второто полувреме од финалето еден навивач на Атлетик Билбао со шише во глава го погоди играчот на Барселона Дани Алвес додека тој се подготвуваше да го изведе аутот. Бразилецот падна како покосен, а откако му беше укажана помош сепак го продолжи натпреварот.

Извор: sportdenes.com

da da imalo mal nered so navivacite na barsa i policijata,spored mene nemalo potreba od takvo nesto oti barsa go osvoi kopa del rey i se naogja vo izvonredna forma ovaa sezona i zatoa ne gledam pricina da pravat vakvi gluposti navivacite na barsa
i imalo eden zaginat navivac na barsa

Така треба строго,а не оној Пепе го искрши фудбалерот овие никаква казна не му дадоа сепак ништо не е за нив 500 € за 1 сат ќе заработуваатт тие пари:):)

Инаку заборавив да ги поздравам фановите на Челзи со сликата
earchivographic10122009.jpg

interesno interesno od strana na pep,epa ako sakas dobri rezultati mora malku strogo
iako messi e edna od najgolemite zvezdi vo svetot nema proska i toj ke si bide kaznet
a ova pep go kaza uste vo septemvri mesec koga pocna sezonata deka koj ke kasne na trening ke bide kaznuvan,a najmnogu bil kaznuvam hleb zasto sekogas kasnel

Така треба строго,а не оној Пепе го искрши фудбалерот овие никаква казна не му дадоа сепак ништо не е за нив 500 € за 1 сат ќе заработуваатт тие пари:):)

Инаку заборавив да ги поздравам фановите на Челзи со сликата
earchivographic10122009.jpg

Требаше од овој слика да стаиш....

Attachments

• Villarreal+v+Arsenal+UEFA+Champions+League+0NFRlfADamQl.jpg
    Villarreal+v+Arsenal+UEFA+Champions+League+0NFRlfADamQl.jpg
    60,8 KB · Прегледи: 6
Ќе ставиме и од него слика не е проблем... во некоја наредна прилика тоа:pos2:

Еве и од него слика не е проблем
y6henYr0rG.jpg

Ја барав оваа изјава на Лапорта на англиски и сега видов дека ја има на гол.ком.
http://goal.com/en/news/12/spain/20...confident-that-perez-wont-be-able-to-sign-any :vozbud::vozbud:

Вчера Перез изјавил дека ќе донесе ЅВЕЗДА од Камп Ноу на Бернабе, сега овој му враќа. Малце да го спушти на земја, се дигнаа многу со него не бива Господ Бог е Флорентино па може да го донесе секој играч што ќе го посака. Нека проба:pipi:

Браво за Барса честита нека им е титулата во купот и во примера, иако навивам за Реал (по правило би требало да ги мразам Барса), се надевам дека ќе ја освојат и титулата во лига на шампиони, бидејќи ја заслужија, ваква доминантна игра одамна не е видена од некој клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom