Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека губи за џабе време барајќи играчи од Барселона,не е нормален човеков.Ја барав оваа изјава на Лапорта на англиски и сега видов дека ја има на гол.ком.
http://goal.com/en/news/12/spain/20...confident-that-perez-wont-be-able-to-sign-any
Вчера Перез изјавил дека ќе донесе ЅВЕЗДА од Камп Ноу на Бернабе, сега овој му враќа. Малце да го спушти на земја, се дигнаа многу со него не бива Господ Бог е Флорентино па може да го донесе секој играч што ќе го посака. Нека проба![]()
Ајде бе не му се замарај веќеza real i hleb e mnogu najdobro gudi da mu go dadime
P.S. za davor josifovsk navivacot na celzi
ok be nie ke stavime slika od sudijata ovrebo ama vie od sudijata germanecot(go zaboraviv kako se vika) so ve spasi od poraz i od isklucuvanje na prviot natprevar:baeh:
Од Партизан е добар е 21 година,лев бек.koj e ovoj pa sega
dobar li e
Го имам гледано момакот супер игра на таа позиција можеме да го фрлиме Абидал на клупа а тој да го замени на стартната позиција но дали ќе дојде тоа е проблем. Има многу добри Срби излезени од Звезда и Партизан како Видич , Иванович зошто да не дрпнеме и ние еден
Има многу добри Срби излезени од Звезда и Партизан како Видич , Иванович зошто да не дрпнеме и ние еден.
Во ОФК Београд играше де..Провери се за овој уште еднаш дали играл у Ѕвезда или Партизан :helou:
Да бе веднаш ќе го фрлиш Абидал на клупа моментално тој е незаменлив на левата страна во Барселона.Го имам гледано момакот супер игра на таа позиција можеме да го фрлиме Абидал на клупа а тој да го замени на стартната позиција но дали ќе дојде тоа е проблем. Има многу добри Срби излезени од Звезда и Партизан како Видич , Иванович зошто да не дрпнеме и ние еден.
Да бе веднаш ќе го фрлиш Абидал на клупа моментално тој е незаменлив на левата страна во Барселона.
А да збориме за цела сезона,а не на последните 3 натпревари инаку со Робен не знам што толку беше лош Робен ако не го удвоиш неможи никој да го запре исто како Меси,неправедно досуден црвен против Челзи и Виљареал.xexexe ne me smej abidal i valdes se edintveni crni tocki vo barca vrati se malku na poslednite 3natprevari na barca t.e. real,celzi i vilareal sto napravi abidal so real se zagubi neznaese kade mu e glavata od roben se dodeka ne pocnaa da go udvojuvaat roben,so celzi kiks pa crven karton so vilareal crven karton i penal toa li go pravi abidal nezamenliv vo sostavot na barca???za valdes sekoja cest na poslednite utakmici ama sto pravese ovaa sezona kiksovi pravese i toa mn golemi i nedozvolivi za golman koj brane za barca....
Се согласувам со тебе одличен е Абидал а доколку дојде Обрадович нека седи на клупа.:smir:А да збориме за цела сезона,а не на последните 3 натпревари инаку со Робен не знам што толку беше лош Робен ако не го удвоиш неможи никој да го запре исто како Меси,неправедно досуден црвен против Челзи и Виљареал.