Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам зошто, но и мене не ме плаши Реал... сум рекол стопати до сега дека со доаѓањето на Хуанде имаат постабилна игра, но тоа не е игра која што може да ме убеди дека се доволно добри да не победат. Победуваат ДА, али никогаш не ме убедила играта на Реал со Хуанде, да речам дека тоа е тим којшто може да ни направи многу штета. А Челзи... е тоа е веќе друга приказна. Какви само натпревари ќе следиме:vozbud::vozbud:

А составот за вечер мислам дека ќе биде многу изменет од тој во средата. Ништо чудно да го видиме Бојан како стартер.

Незнам зошто, но и мене не ме плаши Реал... сум рекол стопати до сега дека со доаѓањето на Хуанде имаат постабилна игра, но тоа не е игра која што може да ме убеди дека се доволно добри да не победат. Победуваат ДА, али никогаш не ме убедила играта на Реал со Хуанде, да речам дека тоа е тим којшто може да ни направи многу штета. А Челзи... е тоа е веќе друга приказна. Какви само натпревари ќе следиме:vozbud::vozbud:

А составот за вечер мислам дека ќе биде многу изменет од тој во средата. Ништо чудно да го видиме Бојан како стартер.
За Бојан и јас очекувам да играм ама мислам дека Бускетс ќе стартува место Туре сепак останува да видиме и очекувам лесна победа.

ajdeee vecerva ocekuvam i jas lesen natprevar i da im sibneme 3 4 golcinja
i kako taka da go pomineme rekordot na real od 107 gola

Челзи се многу променливи оваа сезона. Ќе биде тешко против нив затоа што тешко можеме да задржиме 65+% посед зошто играат со многу фаули и многу физички силни фудбалери. Барем тоа беше филозофијата на Мурињо против нас. Искрши ги напаѓачите и средниот ред и имаш шанса да не тепаш.

Затоа голема улога тука ќе има и судијата затоа што ако лесно дава жолти картони Челзи се “печени„.

Вечер, Пеп, би требало да го одмори Чави за да биде во топ форма за периодот што следи.

Незнам зошто, но и мене не ме плаши Реал... сум рекол стопати до сега дека со доаѓањето на Хуанде имаат постабилна игра, но тоа не е игра која што може да ме убеди дека се доволно добри да не победат. Победуваат ДА, али никогаш не ме убедила играта на Реал со Хуанде, да речам дека тоа е тим којшто може да ни направи многу штета.

Хуанде е доста паметен човек, кога дојде во Реал прво постави игра само за да се победува, без разлика на каков начин ќе биде остварена истата, како изминува времето со оглед на околностите (повредени играчи, различна поставеност од натпревар во натпревар... ) фудбалот на Реал е се подападлив, се‘уште не е тоа “тоа“, ама има напредок. Мислам дека дури наредната сезона ако остане Хуанде Реал ќе заигра фудбал за да те “плаши“ како што викаш ти.

Ако си ја гледал Севиља под негово водство ќе знаеш за што е способен овој човек и екипите кои ги води. :smir:

Хуанде не победи ни на еден тежок натпревар. Ако ги одземеш оние на почеток на втората полусезона (Валенсија и Виљареал) кога сите тимови обично имаат пад во формата, а вие тогаш игравте најсилно затоа што бевте тапа цела прва полусезона и моравте да надополните нешто.

Со Атлетико изигравте реми, а од Ливерпул го јадевте бедно.

Да победуваш против тимови од рангот на Малага, Еспањол, Атлетик Билбао, Алмериа...итн. кога имаш само еден натпревар неделно и не е некој успех со кој треба да се фалите насекаде.

П.С.

Севиља беше скоро иста пред да дојде Хуанде и остана иста откако си отиде. Сигурен сум дека доколку Хуанде ги немаше Алвес, Поулсен, Пуерта и Кеита и ги имаше фудбалерите што моментално ги има Хименез (сегашниот тренер) Севиља немаше да биде ни блиску до врвот, а не па комотно да си седи на трето место.

Успехот на Севиља не се должи на ниту еден тренер туку на претседателот Дел Нидо и на директорот за спорт (не ми текнува името ама Флорентино Перез го сака он да му биде спортски директор ако стане претседател на Реал)

Хуанде не победи ни на еден тежок натпревар. Ако ги одземеш оние на почеток на втората полусезона (Валенсија и Виљареал) кога сите тимови обично имаат пад во формата, а вие тогаш игравте најсилно затоа што бевте тапа цела прва полусезона и моравте да надополните нешто.

Со Атлетико изигравте реми, а од Ливерпул го јадевте бедно.

Да победуваш против тимови од рангот на Малага, Еспањол, Атлетик Билбао, Алмериа...итн. кога имаш само еден натпревар неделно и не е некој успех со кој треба да се фалите насекаде.

П.С.

Севиља беше скоро иста пред да дојде Хуанде и остана иста откако си отиде. Сигурен сум дека доколку Хуанде ги немаше Алвес, Поулсен, Пуерта и Кеита и ги имаше фудбалерите што моментално ги има Хименез (сегашниот тренер) Севиља немаше да биде ни блиску до врвот, а не па комотно да си седи на трето место.

Успехот на Севиља не се должи на ниту еден тренер туку на претседателот Дел Нидо и на директорот за спорт (не ми текнува името ама Флорентино Перез го сака он да му биде спортски директор ако стане претседател на Реал)

Бевме тапа, знаеш и сам зошто, да не се навраќаме на тоа.
Хуанде дојде во руиниран Реал, не знам што очекувавте од него, зар требаше да ги покоси сите до крајот и да освои ЛШ?
За Ливерпул, и на Реал да му подареа 2 гола на Бернабе, друга ќе беше приказната.

И зошто ги потценуваш таканаречените екипи од понизок ранг? Со такви победи се освојува титула, тоа што Реал во втора полузезона освои 40 од 42 бода не е за занемарување, ако се знае дека вие во Декември се самопоргласивте за шампиони (иако кога разликата беше -4 повеќето тука изјавуваа љубов кон жените на фудбалерите на Барселона, ама нема врска тоа сеа), а сега и сами знаете дека не е се завршено, и едно коло може се да измени.
Сезонава и да се освои титула ќе биде далеку од добра за Реал, од административен па до играчки аспект, Хуанде вади максимум моментално од играчите кога ќе се собере се и ќе се спореди со резултатите.

И не се слагам дека Хуанде немаше удел во успесите на Севиља, секоја чест за административните успеси на Дел Нидо, ама играчките не можеш комплетно нему да му ги препишеш, оти Севиља не само што победуваше, туку и играше добро, а еден претседател на клуб па колку сака нека биде добар во рабитењето тука нема многу што може да направи.

И точно е тоа што велиш за спортскиот дирекор на Севиља (Родригез мислам дека се викаше) и Перез, имаше статија во АС дека Валдано-Зидан-Родригез е троецот кој наводно ќе биде задолжен за фудбалските прашања во Реал кога Перез ќе добие власт, ама тоа е веќе друга тема на разговор.

jas kolku so znam sevila e ista koga bese trener ramos i sega koga ne e
doprva pocnuvaat interesnite natprevari za barsa,no uste pointeresnite za real
ke go vidime kako ke se snajde ramos so barsa valensija vilareal sevila.go vidovme deka na nekoj pogolemi natprevari i ne se snajdi bas naj naj,sega ke go vidime so ovie natprevari kako ke se snajde
sepak za mene ramos ne vazi od onie golemi treneri takticari

Piqué: "Disfruto más con las repeticiones de partidos nuestros que viendo al Madrid"

^ Пике: Повеќе уживам во снимките од нашите натпревари, отколку гледајќи го Мадрид.:vozbud::vozbud::zver::zver::zver:

hahahahaha:vozbud::vozbud:
pa vo pravo e deteto
so ke gledas vo real,osven gruba igra drugo nisto nema:baeh::baeh:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Уефа не го укина жолтиот на Меси, а Гвардиола на натпреварот во Минхен ќе седи на трибините:toe:

Уефа не го укина жолтиот на Меси, а Гвардиола на натпреварот во Минхен ќе седи на трибините:toe:
лелееее тешки педери се уефа еј ццц па срамота е Меси жолт да има за тоа еј ццц:toe:

Се надевам Меси ќе биде внимателен на дуелот со Челзи. Мислам дека на реваншот со Баерн нема да го пушти Пеп освен ако не направат чудо германците.

Pep Guardiola reserva a cuatro jugadores: Piqué, Xavi, Touré y Eto'o y da entrada a Cáceres, Gudjohnsen, Busquets y Bojan.

Значи дека Пике, Чави, Туре и Ето ќе добијат одмор а Касерес, Гудјонсен, Бускетс и Бојан ќе стартуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom