Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала фала а ќе може ли некој да ми каже со кој состав стартувавме????
---------Valdes----------

---Pique-----Puyol-----Marquez----Silvinho

----Iniesta-----Xavi-----Busqez-----Pedro

------------Eto------Keita-------

Така нешто беа сега формациски не ги знам баш само знам оти тие 11 беа:smir:

hahaha na krajot mu ja zemaa topkata

Многу, многу слатка победа после репрезентативните обврски. Добро е што Меси и Алавес играа малце а и не трчаа многу,Анри одмараше, Туре би требало да биде 100% подготвен за со Баерн, Иниеста се виде дека не ни бил воопшто повреден, се на се одлично за Барса.Уште и Реал да кикснеа и ова ќе беше совршен виќенд.

ajde so malo zakasnuvanje neka ni e cestito pobedata nemozev da ja gledam utakmicata gi gledav samo poslednite 10min ama nisto ne vidov barca si ja imase topkata i nisto poseriozno ne go vidov golot na eto ke moze li nekoj da go stavi da go vidam a inaku kako izigravme dobra li bese igrata pozzz...

auuuuu odlicno dodavanje "eden-dva" eto cavi i odlicna zavrsnica na najdobriot golgeter vo EVROPA (fala za klipceto AKSI16)pozzz

Одличен гол после одлично изработена акција. Алал нека му е на Чави за асистенцијава,

Добро голче на Ето!
А задоволен сум и од севкупната игра,но најдобар на теренот секако беше Иниеста.

Според мене една од најважните победи сезонава бидејќи беше во најлош момент после репрезентативни настапи а пред ЛШ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Со вакви победи се освојува примера.

Луѓе што се случува со повредата на Абидал ?? Ќе биде ли опоравен за со Баерн? Ако прочитал некој нешто или знае, нека пише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom