Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ne e potrebnoi da se gleda od leo moze samo da se sekneme ako gledame vakvi klipcinja bidejki messi e zver a vecer odime na pobeda neli?
Сигурно на победа далеку пораз и нерешено тешка средба имаме иако ги имаме тепано дома 6-0 , Ваљадолид е екипа што знае да ја победи на Барса па така да исклучително тежок натпревар ќе имаме.

Сигурно на победа далеку пораз и нерешено тешка средба имаме иако ги имаме тепано дома 6-0 , Ваљадолид е екипа што знае да ја победи на Барса па така да исклучително тежок натпревар ќе имаме.
i jas ocekuvam tezok natprevar ama odime na pobeda kako i sekogas i so sekoj protivnik so igrame a ke ja davat na sitel neli?

Да само за напад рачунајте а во за одбрана ќе ги имаме само Пујол и Милито и што ќе правиме тогаш?

Е да бе значи според тебе Алвес е дрво у одбрана? Дај не зафркавај и Алвес и Жирков ќе се враќаат цело време во одбрана за да покриваат.

еве според goal.com што велат:
---------------------Валдез----------------------

--Д.Алвес------Пујол----Маркес-----Абидал-----

---Чави-------Ј.Туре----------Кеита

---Бојан----- Ето-------Анри
И јас се надевав на овој состав со можност само на местото на Маркес да игра Пике.

i jas ocekuvam tezok natprevar ama odime na pobeda kako i sekogas i so sekoj protivnik so igrame a ke ja davat na sitel neli?

Ќе ја даваат на сител:smir::smir: Ќе биде тешка утакмица, очекувам победа и се надевам на зголемување на предноста во однос на Реал Мадрид. Мислам дека Лео ќе почне од клупата, и само доколку има потреба би влегол, пошто дури вчера се врати на тренинг во Барселона по репрезентативните настапи. Очекувам Ето, Анри и Иниеста во нападот. Средината би ја сочинувале Чави, Кеита и Гудјонсен и во одбраната по малата пауза го очекувам капитенот на стандардното место заедно со Пике до него и Силвињо и Дани Алвеш по крилните бековски позиции.

Абе ќе победиме слаби се овие за нас ќе го јадат 0:3 најмалку.

Нема да ја даваат Барса на Сител затоа што утре има избори. Ќе мора да ја гледаме на интернет.

Ако не ја даваат на сител најверојатно на сител 3 или на суперспорт а ќе се гледа и на интернет ако не ја даваат на тие 3 програми така да очекувам голема победа:smir:

Моја грешка, сега видов ќе не даваат на Сител од 20:00.

Иначе Баерн М. губи 4-1 од Волзбург!!!!

ete go baern kolku e jak
ali nekako baern nie da ja gledame barsa vecer kako ke izigrae,dali ke ima zamor kaj igracite po natprevarite so reprezentaciite ostanuva da vidime

nekoj link dajte za da go gledame natprvarot????

Водимеее со втор состав бравоо Етооо легендааа:).

Леле малер еј .. таман гол дадоја .. технички пречки од сител -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom