Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ах Ах ах и одбранава вечерва колку ли само грешки напраи ?:tapp:

ето финтаџијата :pos2::pos2:

Епа јебига, и играчите не се роботи бе. Треба да се приберат сега и да не прават вакви испади у иднина

Абе ето чисти гол ќе дадеше не бе не ми се верува титулата си е на реал ич за тоа ама ај ЛШ бар да ја земаме ако не друго стварно не да играат глупо катастрофално како да игра некој од 5та лига...:toe:

Ова ќе биде битка до крај бе, не се откажувај уште сеа.

Толку еве разликата е 4 бода.

Ох бреее 2 сезони по ред вака зезате и оваа ли 12 бода ќе прокоцкате. А судиите треба малку да се смират оти и против Еспањол и оваа утакмица се во фазон "Че го правим Реал шампион". Ајде без многу нервоза наша е титулата.

Тоа е кгоа се слави титула пред време.:kesa:
Повеќе ги симпатизирам Барса,отколку Реал и тоа не е никаква провокација !

Фала ви Барселона најмногу, го направивте првенството во Шпанија да биде многу интересно :smir:

Фала ви Барселона најмногу, го направивте првенството во Шпанија да биде многу интересно :smir:

Ако кажуваш фала овде на фан клубов-грешиш. Никој од тука не би сакал Барса да изгуби сега во овој период од сезонава баш кога се во трка со Реал.

ne mi se veruva ej od 12 boda na 4 c c c c ali mislam deka na kraj titulata u nasi race ke bide :wink: :wink: :wink: :helou: :helou: :helou:

Значи кога на Пујол не му иде, цел тим трпи. Среќа што ваквите натпревари се ректи.

Приметете како ви намигнува Меси со десното око(лево на сликава). :nesvest:

messi.jpg

Абе ето чисти гол ќе дадеше не бе не ми се верува титулата си е на реал ич за тоа ама ај ЛШ бар да ја земаме ако не друго стварно не да играат глупо катастрофално како да игра некој од 5та лига...:toe:
ц ц ц најголем оптимист си им тука а ?? се глеа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom