Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секако дека не е... атлетико сакаа победа против барса и реал против барса ја зедоа сеа против реал:).

Со Атлетико Билбао. Мислам дека сеа во следните 5 кола ќе сврзиме 5 победи, али потоа доаѓа месецот на смртта каде што ќе се одлучува за титулата.

Ја повеќе се секирам за играта во одбраната отколку за тоа дека Реал би можел да не стигне. Ќе ги броиме поените на крај!! Сега за денешнава утакмица. Силвињо најслаб поединец денеска, заедно со Валдез-катастрофа и двајцата. А да, и Ето спаѓа во оваа група. Потоа доаѓа Јаја Туре- премногу грешки на средината, а и не си ги изврши како што треба обврските во одбраната. Анри- иако постигна 2 гола направи еден куп грешки, а тука спаѓа и пеналот. Не ми е јасно како може еден напаѓач да направи пенал:toe: Евидентно беше дека левата страна ама ич не ни фукционира, се надевам дека тоа го знае и Пеп и ќе донесе некој добри одлуки во летниот преоден рок.

Престанете бе да се дигате во облаци бе реал ццц и ние мислевме дека се ќе тепаме ама не сме машини така да и вие не сте машини:).

ne mi e jasno samo kade bese problemot,napadot kolku tolku si bese na mesto sredniot red taka i taka,nekako odbranata mi bese raznisana
iako koga vidov na pocetokot deka puyol i markes se vo odbrana mislev deka ke nema problemi no ete ne ispadna taka
pod hitno trebe da se popravat vija greski
i mislam deka i mnogu zamor gi fati igracite na barsa,dodeka kaj real ne e taka tie imaat po razredeni natprevari a kaj barsa se pozgusnati

Одбраната ни беше КАТАСТРОФА Атлетоко имаше на крај над 15 шута тоа никој тим не го направил против нас оваа сезона многу лошо одиграа сите во одбраната,Чави како да не играше,Гудјонсен можеше да го реши натпреварот во 1 полувреме ама да не е глуп,Ето 3 100% шанси промаши значи ако не се Меси и Анри или на Ето некој да му даде топка да шутне на празен гол неможеме гол да дадеме,Валдес не е жив ако не направи кикс.За пеналот можеби беше пенал ама веднаш да го досудеше а не кога сме во контра напад ни прекинува напад и суди пенал па тоа го нема ни во македонска лига ајде сега со Мајорка да се одржи предноста и да влеземе во финале а Билбао мора да се победи наредниот натпревар,Маркез може веднаш да си ги пакува куферите не заслужува да го носи дресот на Барселона,Ето исто така заедно со Маркез и во Мајорка.

Абе дечки да си прашам јас нешто.
Имаше еден играч пред 3/4 сезони у Барселона напаѓач играше, со долга коса-плава али ретко добиваше шанса и го дадоа.
Како му беше името, и кај игра сеа?

Имаше еден играч пред 3/4 сезони у Барселона напаѓач играше, со долга коса-плава али ретко добиваше шанса и го дадоа.
Maxi Lopez igra vo FK Moskva ama pozajmen e vo Gremio.....pamtam na
chelsea kako im go zacuka

Абе вие викате дека нема место за паника уште 10 бода кога беше разлика. Влечете поуки веќе 4 утакмици, ама никако да ја извлечете :) Реков кога тогаш ќе ви падне формата, вие викавте не. Не се машини играчиве, и на нив им доаѓа крајот.

Да, само што вие ја направивте работава дека до крај нема да победиме, а вие ќе ги освоите сите поени. Think again:smir:

Макси Лопез се викаше памтам на Челзи мој им даде гол сеа игра во Ф.К Москва мислам

Макси Лопез се викаше Последно играше 1 Сезона во Русија.
Сеа е Во Грузеиро Има 24 Години навистина Беше добар напаѓач.

Макси Лопез се викаше памтам на Челзи мој им даде гол сеа игра во Ф.К Москва мислам

Замина од Москва во Грузеиро

Да, само што вие ја направивте работава дека до крај нема да победиме, а вие ќе ги освоите сите поени. Think again:smir:

Како сме ја направиле? Ни спомнав дека ќе тепаме се до крај, ни дека ќе освоиме титула. Кажав дека паднавте у форма што е факт. НИшто друго.

Ednostavno vecerva atletico bese podobar protivnik no se nadevam deka ke se zemi pouka od ova t.e da se sredi golmanot i odbranata pod hitno(ovoj valdez stvarno za kotek placi samo kiksevi e ):toe:

Use e dobar Maxi, otkritie bese na starite menadzeri heheh Vi padna forma be nisto posebno, ke se vratite pak na pobednicka pateka, samo sto Real ova go iskoristi na najdobar mozen nacin...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom