Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако кажуваш фала овде на фан клубов-грешиш. Никој од тука не би сакал Барса да изгуби сега во овој период од сезонава баш кога се во трка со Реал.

Проблемот е што Барса се во уште 2 трки а Реал си нема гајле и така не можат во ЛШ а во купот не се ни замараат. Можеби се преценивме, сепак луѓе се не машини. Да се ориентиравме само на Лигата без оние додатни утакмици од Купот и незнам што друго, тешко дека ќе се премореа до овој степен.

Одлична утакмица, воопшто не ми е криво што загубивме сепак тие играа подобро и беа по конкретни. Вака се игра без РЕСПЕКТ, вака се игра против Барселона.:smir:
Анализа на натпреварот после, кога ќе се смират страстите.

Ич не е за секиранции тоа бе барса си води 4 бода во примера сеа атлетико како луди ќе игра да ги тепа на реал да им се одмазди за тој пораз а барса игра дома со билбао ич тоа не се секирам што загубивме редно беше да не тепат атлетико :).

nema mesto za panika ejjjjj ima pouka i od ova ja osvojuvame titulata ... :baeh::baeh::baeh::baeh:

Тие мислеа дека се шампиони пред 1 месец,сега вие мислите дека ќе бидете шампиони и на крај Барселона ќе ја освои титулата.:back:
Лол, а ако некој друг помисли нешто кој ќе земе титула ?

Многу слично на лани, Реал ги собраа бодовите во првиот дел од првенството, после им падна формата и губеа многу бодови. Разликата е што Барса немаше тим за да се врати. Се поинтересно и поинтересно.

Грешка си. 1 бод е разлика, само уште не е пишано, ќе треба да почекаме до утакмицата на Бернабе.
Хахахахахахаха леле ама ме насмеа сега.Ќе правиме муабет за тој натпревар на бернабе само вие гледајте дотогач да останете на помалку од 7-8 бода разлика.
А за утакмицава.таа е шо да се праи.Валдез додека не примаше голови сега се раскина од примање:nesvest:Ама ајде една криза е ова се надевам дека ќе пребродиме што е можно побрзо оти сезонава од готово вересија ја напраивме.

abe eto ne e nekoj golem dribler neznam zosto samo ja komplicirase rabotata,trebase pep porano da go izvade oti uste od pocetokot se gledase deka ne e raspolozen.
kako i da e barsa e vo golema kriza posebno odbranata na celo so valdes definitivno,i redno e vaa kriza da prekine protiv natprevarot so majorka

Абе вие викате дека нема место за паника уште 10 бода кога беше разлика. Влечете поуки веќе 4 утакмици, ама никако да ја извлечете :) Реков кога тогаш ќе ви падне формата, вие викавте не. Не се машини играчиве, и на нив им доаѓа крајот.

Па и на реал ќе им дојде крајот:).

наредни 3,4 кола несмее кикс....многу брзо ги искористивме дозволените киксови ама тоа е ајде ништо не е изгубено:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom