Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фергусон:Само Барселона може да не спречи!
И јас би тоа кажал само Манчестер може да не спречи па најдобро ќе биде да играме во финалето:helou:
Тогаш see you in the FINAL :) И јас мислам дека тоа е најдобро,и дека мечот ќе биде ТОП и нема да биде досадно како лани..

Многу тежок натпревар ќе биде ова едвај ги победивме на домашен терен ама тука е Месијата се очекува да постигне некој гол или некоја асистенција за Ето:helou:

Се надевам на уште една победа иако ке биде и повеќе од тешко да се совлада Бетис на негов терен, меѓутоа сите потешки утакмици Барселона ги направи да изгледаат како да играле со најслабите во лигата. Иако без капитенот, во составот ке се врати Маркез кој со Пике би ја сочинувале одбраната иако и Касерес може да биде награден за минатото неделните одлични перформанси.
И Кеита се враќа по повредата меѓутоа Пеп нема да ризикува со него во првиот состав. Јаја Туре очекувам да биде меѓу стартерите исто како и Чави и Иниеста во средниот ред. Исто така очекувам меѓу стартерите да бидат и МЕСИ, Ето , Дани Алвес, Абидал и Хлеб. Анри мислам дека ќе поштеден за оваа утакмица и само ако има потреба би влегол.

abe toa deka puyol ne e tuka ne e mnogu strasno ima koj da potpolne na negovata pozicija.tuku povike se plasam od betis,mislam deka ke go osetime 2 poraz ovaa godina iako na toa ne sakam da mislam no mislam deka trebe da bidime srekni ako zavrse i nereseno

Тежок дуел но очекуваме победник на тој натпревар и тоа барса секако барса се изнамачија на домашен терен но тука е меси анри и ето светско триo..

Судејки според тоа како БАРСА играше со најдобрите екипи оваа сезона (Вилјареал,Реал.Атлетико М.Севилја и Валенсија) а знаеме дека Бетис не е наивна екипа,потполно очекувам победа и одлична игра,а единствена пречка може да биде само заморот кај повекето играчи.Имаме комотна преднос од 12 поени така да и нерешено нема да биде страшно.:icon_razz

Ајде вечер мора да ги победиме.А и со нерешено ќе сум задоволен:pipi:

Vecer ocekuvam Barca da ja prodolzi serijata pobedi. Betis, iako e cvrsta ekipa ne veruvam deka ke odolee na napadite na Barca. Moja prognoza 1-3

браво гоче признавас оти не сте кадар на бетис а не па на манчестер да ги победите

Ауф ќе ја играм ова 2ка на големи пари. Добар коефициент дават за Барса.

Ајде вечер кон нова победа, и продолжување на победничките низи.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom