Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
cccc so mu e na ovoj messi,pa neka ima malku zalost kon fudbalerite gi omeli sinokja fudbalerite na francija:vozbud:
preterano dobar fudbaler e leo messi

Taka e, во право си:tapp:
Фудбалот е тимска игра!

Се зезав за ова, нормално дека и Тевез е заслужен за голот. Само незнам зошто мора да се палите на една обична заебанција :S

Старо е ова, го имаше на Спорт пред недела дена. Инаку глупи треба да се за да го дадат Деулофеу. Да продолжи ќе се развие во супер ѕвезда. Незапирлив е момакот:smir:

Апсолутно се сложувам со тебе, веројатно и Тевез нејкеше да ризикува да направи некоја грешка во нападот и така едвај влага, барем да се покаже демек јака асистенција направил.:pos2:
Не "demek",туку Карлитос направи јака асистенција,да не му ја дадеше на меси,како меси ќе дадеше гол??????:toe:

Аман луѓе заебанција беше постот, незнам зошто толкава прашина околу тоа.

Не "demek",туку Карлитос направи јака асистенција,да не му ја дадеше на меси,како меси ќе дадеше гол??????:toe:
Ќе му ја земеше на Тевез:pos2:Па така и така Тевез ќе ја изгубеше т.е веќе ја изгуби и мораше да му додаде на Меси за мајсторот да ја заврши акцијата како што треба

Ех сеа Тевез, кур голема работа завршил. Не играјте курот. Толку му беше душата да трча

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom