pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
Нека им е со среќа на Челзи со глуп тренер и екс-ѕвезда...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е работава,како што читам на сајтот на ДСФ(диесеф) дека траснферот на Роналдињо во Челзи е 99 посто договорен и се очекува тој да ја напушти Барса во зимскиот преоден рок.
Треба да е луд тоа да го направи
Не ни треба веќе :aha:
се шалам не верувај ги знаеш новинариве какви се,нели ќе одеше во Милан па пак ништо си остана во Барса.
ti si lud,moite doma so sakaat neka zborat,gajle mi e bitrno jas da sum srekna,neli????covekot e na gz da padnes+najdobar e u fudbal,nema sto...lele da go vidam vo zivo ke umram od sreka...mn zalam so ne otidov vo bugarija koga igraa so neznam tamu koj....Девојче земи да сакаш некој друг АМАН. Вака може кога ќе однесеш некој дома кај тебе да ти речат родителите: што бара коњот со тебе.
А дека игра човекот, ДА!!!
ti si lud,moite doma so sakaat neka zborat,gajle mi e bitrno jas da sum srekna,neli????covekot e na gz da padnes+najdobar e u fudbal,nema sto...lele da go vidam vo zivo ke umram od sreka...mn zalam so ne otidov vo bugarija koga igraa so neznam tamu koj....![]()
Што е работава,како што читам на сајтот на ДСФ(диесеф) дека траснферот на Роналдињо во Челзи е 99 посто договорен и се очекува тој да ја напушти Барса во зимскиот преоден рок.
Нека им е со среќа на Челзи со глуп тренер и екс-ѕвезда...
Екс-ѕвезда?!
Што, дури беше бог, сега не го фермате Роналдињо повеќе, а?
Има Анри дадено гол во Примера?
Екс-ѕвезда?!
Што, дури беше бог, сега не го фермате Роналдињо повеќе, а?