Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Рики, одличен си бе. Их, мене да ме чуеш, сосе акцент и изговор и граматика и све, проаѓам комотно за руснак некој, и тоа од Владивосток, а јбг бев еден од најдобрите у генерација :) ама ми зарѓавел англискиот, кога не го користам тоа се дешава. Последен пат на полски боксери пред две години кога беше тоа златна ракавица ли, ринг ли шо беше, нив им објаснував кај да најдат менувачница у Мавровка.
П.С. шо пљампам па ја бе, воа не е Драга Кајгана

Напред Бамбер!!!

Рики, одличен си бе. Их, мене да ме чуеш, сосе акцент и изговор и граматика и све, проаѓам комотно за руснак некој, и тоа од Владивосток, а јбг бев еден од најдобрите у генерација :) ама ми зарѓавел англискиот, кога не го користам тоа се дешава. Последен пат на полски боксери пред две години кога беше тоа златна ракавица ли, ринг ли шо беше, нив им објаснував кај да најдат менувачница у Мавровка.
П.С. шо пљампам па ја бе, воа не е Драга Кајгана

Напред Бамбер!!!

Јас па другар одвај чекам на улица да поминат некои Грци да ме прашаат каде е патот за Охрид или Пелистер за да си го извежбам англискиот:pos:...кога не го зборваш нормално е да ти се изгуби, но да живееш во Америка/Австралија за две години како нив ќе зборваш исто колку и да си тула

Јас па другар одвај чекам на улица да поминат некои Грци да ме прашаат каде е патот за Охрид или Пелистер за да си го извежбам англискиот:pos:...кога не го зборваш нормално е да ти се изгуби, но да живееш во Америка/Австралија за две години како нив ќе зборваш исто колку и да си тула

Туло една .....:tapp:

Рики бате ич не му ја секирај супер испадна се :)

утре само јас женско ли, кога ќе ја видат сликата Англичанине одма ќе извадат наслов од Сан "Is sexism still prevalent in Balcan countries? We now know for sure is"

:pos:

дај не се срамете, топ дружба ќе е. Нека дое барем таа што го намерачи газдата на ББ, она бројот моб нејзин ќе го држи :Р

Мноооогу ми е жал што утре нема да можам да ве дружам, ве следам цел викенд али намерно не пишав затоа што не се знаеше до последен момент дали ќе бидам слободен или не. Али сеедно, не се сомневам дека ќе направите добри фотки и дека добро ќе си поминете. (y)

утре само јас женско ли, кога ќе ја видат сликата Англичанине одма ќе извадат наслов од Сан "Is sexism still prevalent in Balcan countries? We now know for sure is"

:pos:

дај не се срамете, топ дружба ќе е. Нека дое барем таа што го намерачи газдата на ББ, она бројот моб нејзин ќе го држи :Р

Ако те закача некој од мажиштата, веднаш да ми кажеш.

Си купив нож од кај emilanist...

:нинџ:

Ја и DonRistovski ќе позакасниме маалце..се надевам таму ќе бидите кај 7:30-15 за 8 негде

1. RickyLFC9
2. Ilumious
3. Awake
4.bookfan
5. Peja989
6. Roddast.
7. Acid
8. Near
9. DonRistovski
10. TheWhiteMamba
11. Malcolm
12. Ивица
13. Nikac_Aerodrom
14.KaWaGuChI
15. Goxyto
16.BooBojan
17. VardarVoSrceto
18. другар на VardarVoSrceto
19. Mileisreknisibile
20. Iceboy
21. goodlife_filipsis

Дечки се извинувам што откажувам у пет за дванес ама здравјето ми се скара нешто, па цел ден во кревет лежам. Бидејќи не доаѓам јас нема да дојде ни другар ми.
Се гледаме следната средба се надевам сите во бамбер македонија маички :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom