Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, дај да се чекаме некаде утре да не идам сам ко падобранец у Ајриш.
Не ве познавам никого, океј освен Дарки ама слушам се улепшал па нема и него да го познаам :D

Не ве познавам никого, океј освен Дарки ама слушам се улепшал па нема и него да го познаам :D

Сериозно, група од 20 ташаци сигурно ќе приметиш. :D

сте слушнале велшки како е .... има да се газите , дури и многу различно пипување имаат од англиската азбука ... :D

welsh.jpg

Ќе им кажам на конобарите секој што ќе дојде и ќе праша за Бамбер Бриџ да го упатат накај нас, сигурно нема да утнат :D Не мора уствари ни за Бамер Бриџ, прашај си само за собирот, нема шанси некој друг да има.

everyone else feelS ... си забораил
Извини :D Не озб, не бев сигурен за тоа, пошто ако е ко прашање на пример "does anyone else feel the same way?" не би требало да е множина. Али океј, доста со енглескиве муабети :D

Извини :D Не озб, не бев сигурен за тоа, пошто ако е ко прашање на пример "does anyone else feel the same way?" не би требало да е множина. Али океј, доста со енглескиве муабети :D
појќе ако не се лжам американско така пишано ,додека енглезиве повеќе удираат на изговор фииилССС ....

Не мора уствари ни за Бамер Бриџ, прашај си само за собирот, нема шанси некој друг да има.

Штета, добро би било и овие (риваливе) Клиторисите да имаат собир... :(

If_you_know_what_I_mean_.png

What if, Рики се критикувал самиот за сите ние да му кажеме колку го владее англискиот, во стилот на некои на фејсбук што пишуваат „Дебела сум“ за доле да и пишат „Срце си не си дебела“? :cautious: :D

Ти немаш појма Англиски, и се пишува со А.

Нема промах. И сигурно во прв ред ќе биди, и сите ќе држат буква од БАМБЕР БРИЏ, тој ќе држи КРИСТИЈАН .

Ќе држи хамер а на него ќе пишува „Давав интервју за БиБиСи“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom