Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Добро не сум во тек во врска со овој фан клуб :)
Па ме интересира од каде толвака еуфорија за овај клуб ? :D
Искрено прв пат слушам за овој клуб, не сум го сретнал нигде, кај ќе ги сретнам играт 8/9 лига :)

П.С. Станав и јас член на фб на тимот, само гледам многу ги тролате, ќе си мислат таму се дупите со нив :)

Добро не сум во тек во врска со овој фан клуб :)
Па ме интересира од каде толвака еуфорија за овај клуб ? :D
Искрено прв пат слушам за овој клуб, не сум го сретнал нигде, кај ќе ги сретнам играт 8/9 лига :)

П.С. Станав и јас член на фб на тимот, само гледам многу ги тролате, ќе си мислат таму се дупите со нив :)
Као шо разбрав јас , корегирајте , се наоѓа таргет клуб од ниска лига , се трола ( извинете се подржува) , од нивна страна , чудење , од каде 100 лајка од една земја , и тоа ти е никулец за целава работа , кулминација би требало да е интерјуто на Рики , ај билив ?!

А кој му префрлаше за англискиот уствари? Не приметив некој да критикува :unsure:
Сам се критикував :D
Не знам што студира Рики, ама топ си е, ја од Филолошки, од Англиска катедра, му давам чиста 10ка (y)
Историја, размислував и за филолошки, англиски нормално, али никад немаше да влезам со мојот просек :(
--- надополнето: 16 декември 2013 во 00:51 ---
Као шо разбрав јас , корегирајте , се наоѓа таргет клуб од ниска лига , се трола ( извинете се подржува) , од нивна страна , чудење , од каде 100 лајка од една земја , и тоа ти е никулец за целава работа , кулминација би требало да е интерјуто на Рики , ај билив ?!
Не троламе бе, озбилно ги поддржуваме. Има некои што не сфаќаат и тие тролаат.

Сам се критикував :D

Историја, размислував и за филолошки, англиски нормално, али никад немаше да влезам со мојот просек :(
--- надополнето: 16 декември 2013 во 00:51 ---

Не троламе бе, озбилно ги поддржуваме. Има некои што не сфаќаат и тие тролаат.
ok , тогаш во ред е тоа , бидејќи има некои као шо кажа , од намерност го прават тоа ....

Која година си? Ако си запишувал летово, имаше приемни, со твоево знаење би можел да влезеш во приватна. Јас имав слаб просек, ама извадив многу поени на приемниот и тоа ме спаси :)

Која година си? Ако си запишувал летово, имаше приемни, со твоево знаење би можел да влезеш во приватна. Јас имав слаб просек, ама извадив многу поени на приемниот и тоа ме спаси :)
Летово се запишував, знам али нејќев да ризикувам, сакав да си идам на сигурно :)

.

Класика фан на Ливерпул. :icon_lol:

Добар Рики, добар... :)

Треба 3 години активно зборење Англиски за да почнеш да го губиш нашиот aкцент...
Иначе, боље збориш Англиски од Карагаер и Фергусон заедно :D.

PS
Стварно сакаше да кажеш:
-Тhat's the first game that we watched as a fan page?
или мислеше fan club?

Добар Рики, добар... :)

Треба 3 години активно зборење Англиски за да почнеш да го губиш нашиот aкцент...
Иначе, боље збориш Англиски од Карагаер и Фергусон заедно :D.

PS
Стварно сакаше да кажеш:
-Тhat's the first game that we watched as a fan page?
или мислеше fan club?
Сакав since we formed the fan club, али се сплеткав комплетно, како и на многу други места :D

Абе тоа алтер егото на Ливерпулскиот Рики, го критикуваше овој нашиот....иначе топ интерјву (y) следно, да глеаме да му пратиме на Клиторисот подарок за нова година

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom