Џони Вајсмилер
Don't share my food
Рики секоја чест мајсторе го цепиш англискиот...вака на прво слушање како русин звучиш со таков чуден акцент 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми се свиѓа како додека го читав ова гледав и во твојот аватарБраво Рики мајсторе, топ![]()
Ми се свиѓа како додека го читав ова гледав и во твојот аватар![]()
Као шо разбрав јас , корегирајте , се наоѓа таргет клуб од ниска лига , се трола ( извинете се подржува) , од нивна страна , чудење , од каде 100 лајка од една земја , и тоа ти е никулец за целава работа , кулминација би требало да е интерјуто на Рики , ај билив ?!Добро не сум во тек во врска со овој фан клуб
Па ме интересира од каде толвака еуфорија за овај клуб ?
Искрено прв пат слушам за овој клуб, не сум го сретнал нигде, кај ќе ги сретнам играт 8/9 лига
П.С. Станав и јас член на фб на тимот, само гледам многу ги тролате, ќе си мислат таму се дупите со нив![]()
Сам се критикувавА кој му префрлаше за англискиот уствари? Не приметив некој да критикува![]()
Историја, размислував и за филолошки, англиски нормално, али никад немаше да влезам со мојот просекНе знам што студира Рики, ама топ си е, ја од Филолошки, од Англиска катедра, му давам чиста 10ка![]()
Не троламе бе, озбилно ги поддржуваме. Има некои што не сфаќаат и тие тролаат.Као шо разбрав јас , корегирајте , се наоѓа таргет клуб од ниска лига , се трола ( извинете се подржува) , од нивна страна , чудење , од каде 100 лајка од една земја , и тоа ти е никулец за целава работа , кулминација би требало да е интерјуто на Рики , ај билив ?!
ok , тогаш во ред е тоа , бидејќи има некои као шо кажа , од намерност го прават тоа ....Сам се критикував
Историја, размислував и за филолошки, англиски нормално, али никад немаше да влезам со мојот просек
--- надополнето: 16 декември 2013 во 00:51 ---
Не троламе бе, озбилно ги поддржуваме. Има некои што не сфаќаат и тие тролаат.
Историја, размислував и за филолошки, англиски нормално, али никад немаше да влезам со мојот просек![]()
Летово се запишував, знам али нејќев да ризикувам, сакав да си идам на сигурноКоја година си? Ако си запишувал летово, имаше приемни, со твоево знаење би можел да влезеш во приватна. Јас имав слаб просек, ама извадив многу поени на приемниот и тоа ме спаси![]()
Историја, размислував и за филолошки, англиски нормално, али никад немаше да влезам со мојот просек
.
Сам се критикував![]()
Сакав since we formed the fan club, али се сплеткав комплетно, како и на многу други местаДобар Рики, добар...
Треба 3 години активно зборење Англиски за да почнеш да го губиш нашиот aкцент...
Иначе, боље збориш Англиски од Карагаер и Фергусон заедно.
PS
Стварно сакаше да кажеш:
-Тhat's the first game that we watched as a fan page?
или мислеше fan club?