Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па аматери се ... и јас свиња со 105 кг им влезам , ко тенк ќе бидам ... има колената да им ги скршам ... директно у нив ... се гледа дека се тапа ... Македонец од 14 години има подобра мото функција-движење од овие камоли не знам ... па сестра ми игра подобро да не кажам , игра за у19 репрезентација ... женски фудбалСпор некако плејов на Бамберци :S
Да не претеруваме сега, има добри дечки ко за нон лиг фудбал, осмава лига кај нив е поатрактивна од нашава, барем не знаат уште од август каде ќе се во мајпа аматери се ... и јас свиња со 105 кг им влезам , ко тенк ќе бидам ... има колената да им ги скршам ... директно у нив ... се гледа дека се тапа ... Македонец од 14 години има подобра мото функција-движење од овие камоли не знам ... па сестра ми игра подобро да не кажам , игра за у19 репрезентација ... женски фудбал![]()
ja ти гарантирам дека женска лига во Македонија е подобра .... далекууууу ..... овие ги гледаш ... се играат со сила и индивидуално ... добиваат топка ,не гледаат да контролираат и да се ослободатт ,,, спринт напред ко Меси , демек физички се спремни и добар баланс имаат за пас бај да праватДа не претеруваме сега, има добри дечки ко за нон лиг фудбал, осмава лига кај нив е поатрактивна од нашава, барем не знаат уште од август каде ќе се во мај)))
па островски стил на игра е тоа, со одење нанапред, гурање, тегнење, скокање, прекини...ja ти гарантирам дека женска лига во Македонија е подобра .... далекууууу ..... овие ги гледаш ... се играат со сила и индивидуално ... добиваат топка ,не гледаат да контролираат и да се ослободатт ,,, спринт напред ко Меси , демек физички се спремни и добар баланс имаат за пас бај да прават![]()
тука си во право .... затоа сите тимови во Премиер Лига им се се со 80 % странци ....па островски стил на игра е тоа, со одење нанапред, гурање, тегнење, скокање, прекини...![]()
Ок као кажеш ....Вори - не те пуштам и тука да пишуваш.
тука си во право .... затоа сите тимови во Премиер Лига им се се со 80 % странци ....
еден Џерард и свети Шрек им се најдобри .... оф мори мајкоо ... ахаха хахах![]()
сеа само шо го ислушав , добар е бе , шо викаат дека има руски акцент , топ е , малку паузи праеше , но ок е тоа , не му е мајчин јазик ... мек беше при изговарање на зборовите шо е супер , бидејќи имаме ние силно грубо изговарање на акцентот .... како и да е , супер еБраво Рики мајсторе, топ![]()