Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Спор некако плејов на Бамберци :S

Спор некако плејов на Бамберци :S
па аматери се ... и јас свиња со 105 кг им влезам , ко тенк ќе бидам ... има колената да им ги скршам ... директно у нив ... се гледа дека се тапа ... Македонец од 14 години има подобра мото функција-движење од овие камоли не знам ... па сестра ми игра подобро да не кажам , игра за у19 репрезентација ... женски фудбал :LOL:

па аматери се ... и јас свиња со 105 кг им влезам , ко тенк ќе бидам ... има колената да им ги скршам ... директно у нив ... се гледа дека се тапа ... Македонец од 14 години има подобра мото функција-движење од овие камоли не знам ... па сестра ми игра подобро да не кажам , игра за у19 репрезентација ... женски фудбал :LOL:
Да не претеруваме сега, има добри дечки ко за нон лиг фудбал, осмава лига кај нив е поатрактивна од нашава, барем не знаат уште од август каде ќе се во мај :))))

Да не претеруваме сега, има добри дечки ко за нон лиг фудбал, осмава лига кај нив е поатрактивна од нашава, барем не знаат уште од август каде ќе се во мај :))))
ja ти гарантирам дека женска лига во Македонија е подобра .... далекууууу ..... овие ги гледаш ... се играат со сила и индивидуално ... добиваат топка ,не гледаат да контролираат и да се ослободатт ,,, спринт напред ко Меси , демек физички се спремни и добар баланс имаат за пас бај да прават :notworthy:

ja ти гарантирам дека женска лига во Македонија е подобра .... далекууууу ..... овие ги гледаш ... се играат со сила и индивидуално ... добиваат топка ,не гледаат да контролираат и да се ослободатт ,,, спринт напред ко Меси , демек физички се спремни и добар баланс имаат за пас бај да прават :notworthy:
па островски стил на игра е тоа, со одење нанапред, гурање, тегнење, скокање, прекини... :)

па островски стил на игра е тоа, со одење нанапред, гурање, тегнење, скокање, прекини... :)
тука си во право .... затоа сите тимови во Премиер Лига им се се со 80 % странци ....
еден Џерард и свети Шрек им се најдобри .... оф мори мајкоо ... ахаха хахах :noze:

тука си во право .... затоа сите тимови во Премиер Лига им се се со 80 % странци ....
еден Џерард и свети Шрек им се најдобри .... оф мори мајкоо ... ахаха хахах :noze:

Се гледа дека разбираш.

Браво Рики мајсторе, топ (y)
сеа само шо го ислушав , добар е бе , шо викаат дека има руски акцент , топ е , малку паузи праеше , но ок е тоа , не му е мајчин јазик ... мек беше при изговарање на зборовите шо е супер , бидејќи имаме ние силно грубо изговарање на акцентот .... како и да е , супер е ;)

Абе хејтери ќе зборат свашта, Рики си звучеше топ, и мене лично ме изненади пријатно како зборува англиски. Не користи излитени фрази како the name of the club is so interesting so you can't forget it него искористи the name of the club is catchy; ова ти е една фраза која ретко кој ја користи во Македонија дур збори англиски. За вакво нешто треба талент дечаци, не руски акцент, или британски. Ова е само пример, целото интервју му беше на завидно ниво, ниво на кое голем дел од неговите хејтери никад нема да го достигнат. Не знам што студира Рики, ама топ си е, ја од Филолошки, од Англиска катедра, му давам чиста 10ка (y)

Супер беше интервјуто се сложувам со другите, супер ти е англискиот, за разлика од некои кои само учат за тестови, а не знаат да зборуваат. Зборуваш подобро од мојата професорка по англиски, озбилно ова, е сеа неа стварно многу не ја бива, ама сепак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom