Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Мој прв пост на темава, иако редовно следам уште од почетокот. Едно големо браво и (y) за оние кои го започнаа ова и за тие што се приклучија. Ова е нешто ново, невидено за нас и ми изгледа многу убаво и позитивно. :)
Вакви промотори и амбасадори немала ниту една македонска влада досега. :)

И покрај тоа што следам речиси се' од почетокот, не видов дали има сателитска снимка од стадионот на Бамбер. Координатите се 53° 43′ 40.32″ N, 2° 40′ 18.94″ W, а еве го стадиончето:

sta.JPG

не се плаши бе другар,нема ни банови ни ништо.Спонтано почна љубовта кон Бамбер,еден од Ливерпулците е „виновен“ за тоа,не навлече како циган на лепак,како Пабло Ескобар на колумбиска првокласна кока.И сега од секунда во секунда,од минута во минува,од час во час,од ден во ден,Бамбер добива верна армија фанови токму од Македонија !!

хххххмммммммммм :cautious: Иф ју ноу ват ај мин. :icon_lol:

Па и мене да ме тагират во тема од 50+ страни не би се нафатил да ја читам цела од почеток.

Боби, ние сме мала група на луѓе која подржува нисколигаш од Англија. Станува збор за Бамбер Бриџ. Мало фудбалско клубче кое до пред неколку денови имаа само 260 фанови на Фејсбук, а денес имаат повеќе од 1.100 благодарение на Кајгана и Фејсбук. Успеавме во тоа да им дадеме мотивација плус на група дечки. Или во некој дебилен превод, станавме нај нај амбасадори на нашево државиче во последниов период. :pipi:

Фала за културното објаснување (y) Идејата ми изгледа како многу добра, толку добра што може да излезе и во весник и на интернет во блиска иднина. Сега и утре го средувам компјутеров, па треба да инсталирам софтвери и триста чуда, али начелно сакам да ве поддржам во акцијава, ептен е оригинална :)

Дали најдовте пач или нешто слично за да играме на FM со Бамбер?

@Џонтра Волта те бараат :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
За пачови и слични курци што се однесуваат на ФМ обраќајте се кај Родаст, мене не ме чепкајте пошто болна тема ми е ФМ и пачови и сејфови. :D:D:D

На Фифа Менаџерот 2010 ги има Бамберите...моментално на компјутерот сум тука не ја фаќа таа игра..од лап топот ќе видам што како :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom