Божино
4815162342
Дали најдовте пач или нешто слично за да играме на FM со Бамбер?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не се плаши бе другар,нема ни банови ни ништо.Спонтано почна љубовта кон Бамбер,еден од Ливерпулците е „виновен“ за тоа,не навлече како циган на лепак,како Пабло Ескобар на колумбиска првокласна кока.И сега од секунда во секунда,од минута во минува,од час во час,од ден во ден,Бамбер добива верна армија фанови токму од Македонија !!
Па и мене да ме тагират во тема од 50+ страни не би се нафатил да ја читам цела од почеток.
Боби, ние сме мала група на луѓе која подржува нисколигаш од Англија. Станува збор за Бамбер Бриџ. Мало фудбалско клубче кое до пред неколку денови имаа само 260 фанови на Фејсбук, а денес имаат повеќе од 1.100 благодарение на Кајгана и Фејсбук. Успеавме во тоа да им дадеме мотивација плус на група дечки. Или во некој дебилен превод, станавме нај нај амбасадори на нашево државиче во последниов период.![]()
За пачови и слични курци што се однесуваат на ФМ обраќајте се кај Родаст, мене не ме чепкајте пошто болна тема ми е ФМ и пачови и сејфови.@Џонтра Волта те бараат![]()
Јас ќе почнам сега на менаџерот со Бамберите..прв на листата за купување..Емануеле Џакерини![]()
Па и мене да ме тагират во тема од 50+ страни не би се нафатил да ја читам цела од почеток.
Јас ќе почнам сега на менаџерот со Бамберите..прв на листата за купување..Емануеле Џакерини![]()
Многу скап е тој не заебавај..една неделна плата и ќе летни целиот буџетАбе не се дупи.
Купи го ВЕЛИЧЕ![]()