Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки спуштете си ја апликацијата тие што сте во можност, сега ја чепкам, имате schedule recording опција за тие што сте склони кон успивање па ќе ви сними, само гледајте да сте ставени на вифи конекција :)

ќе снимиме и со висок квалитет за останатите, без гајле.

Недела, 6 и 30 по наше време.

Средив преко Тасета.

@RickyLFC9 ако те бараат од SSN и случајно те интервјуира оваа
Hayley McQueen
52.jpg
Контактирај ме:X3:
Oваа ако сака да ме интервјуира ќе и понудам фејс ту фејс, ексклузивно интервју кај мене дома :D

Дечки, не заборавајте дека денес играМЕ лигашки натпревар против петтопласираните Darlington во 15:00 UK time (значи, ако не сум грешка, во 16:00 кај нас). Од Darlington ветиле live stream, па ако го исполнат ветувањето, ќе можеме во живо да навиваме за Bamber! :vozbud:

Рики кога ќе снимаат филм за Бамберциве кој би сакал да те глуми? :X3:
Ќе се тепаме денес со брат ми што фудбал да се гледа! Go, go Bamber! :vozbud:

Момци, да се договориме дали сакаме или не сакаме знаме од Бамбер Бриџ.
Како што знаете, собирот е во понеделник, па ако им го дадеме дизајнот денес, би требало до тогаш да го имаме знаемето.

Изработката би чинела околу 1500 денари, што значи, ако сме 15-тина души - ќе треба да собереме по 100 денари.

Знамето би било со скромни димензии 100x50cm и мислам дека одлично би ја комплетирало приказната за Бамбер Бриџ :)

Дали имаме првичен кандидат за дизајнот и дали се согласувате да го изведеме ова?
Да направиме нешто вакво?
1491730_552438611512177_179483819_n.jpg

Дали имаме првичен кандидат за дизајнот и дали се согласувате да го изведеме ова?

Слабо стоиме со дизајни за знамиња :(

Тоа со кутлеш го отфрливме... останува првото или третото.

Доколку имате идеја, а не знаете да ја реализирате, пишете ми ќе пробам јас да средам во фотошоп :)
Жал ми е што нема да можам да ве дружам, но еве што можам вака ќе ви помогнам :)

Исто и буквите кој ќе ги принта нека ми пише да му ги испратам

Еве со Рики за каков фонт се одлучивме

Прегледај го приврзокот 79428

Буквите ќе ги направам секоја во посебен фајл (голема резолуција) и тој што ќе принта нека ме контактира по ПП да му ги пратам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom