- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
јас ќе снимам Рики без гајле и така ќе имам работа.
И обавезно upload после на 4shared или нешто слично. Да преслушаме ние другиве шо спијаме то време.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас ќе снимам Рики без гајле и така ќе имам работа.
Собирот ќе се одржи во понеделник во 7 саат. Би сакал да присуствувате што може повеќе. Маичките не успеавме на време да ги договориме, може ќе биде ако освојат промоција па тогаш да напраиме сликаА сега за овој собир.
Значи понеделник, 19:00 во Ајриш паб. Ќе видам колку ќе се пријават до недела па ќе резервирам. Единствено нешто што би замолил да ми помогне некој од вас е со кореографијата. Значи ништо фенси, ништо посебно, најпростото нешто што може да се направи. Некој да се јави што би сакал да направи како од хамер или картон со по една буква, B A M B E R B R I D G E, за 12 души да држат по едно такво и така да се сликаме за статијата. Мислам дека не е проблем тоа да се направи, а ако се пријават повеќе можеме и да додадеме MACEDONIA да пишува. Мислам дека не е премногу тешко, 20 минути работа, па се надевам ќе се јави некој да направи![]()
Let me help you.Рики дознава дека ќе го интервјуираат од BBC
Ај некој талентован ако може да го зголеми логото, ама со ист квалитет. Ќе ни треба за знаме
![]()
Браво Дани2000x2000
Подобар квалитет од ова твоето
Сликата е речиси 1МБ, па затоа нека ја во спојлер
тие што сакате да слушате а имате смартфон - инсталирајте ја TuneIn Radio Pro и ќе одберете BBC Radio 5. Ставете го во фејворит уште од сега.
На Про верзијата има и за снимање, на таа обичната, бесплатната во маркетот не знам дали има, ја немам таа, нека потврди/демантира некој.