Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако сакаат тие што ќе бидат он-лајн нека го снимаат интервјуто за нас, оние што нема да можат да слушаат во живо на пример од работни причини. :)))
Работна причина - Атлетика;
Дисциплина: Хрчење во Легато.

Работна причина - Атлетика;
Дисциплина: Хрчење во Легато.

хахаха Абе нејќев да биде толку очигледно, ама бар да си резервирам некој оти знам дека нема да можам да се разбудам, а камоли да станам :)))) :D

.. или ќе станете од кревет или ништо не правиме. Не е ова заебанција. После Спиро крив бил.. немало работа. Море племето. Ај да станете. :eek: :ROFLMAO:

Да си се надоврзам сам себе на својот муабет. Да не забегуеме во политика, ја Спиро го сметам како човек меѓу народот. Не за политичар. :coffee: :LOL:

Spiro_nevrabotenost.jpg

Да си се надоврзам сам себе на својот муабет. Да не забегуеме во политика, ја Спиро го сметам како човек меѓу народот. Не за политичар. :coffee: :LOL:

Spiro_nevrabotenost.jpg

3.jpg

Јас за на факултет не го слушам алармот не па за Рики :P
300+ ден за TuneIn Radio не фала, дајте тоа кракнато.

blackmart симни си,таму имаш сФе и сФашта.

blackmart симни си,таму имаш сФе и сФашта.

Средив преко Тасета.

@RickyLFC9 ако те бараат од SSN и случајно те интервјуира оваа
Hayley McQueen
52.jpg
Контактирај ме:X3:

За The Sun кога ќе даваш интервју? :icon_lol:

Можам да замислам како ќе изгледа хедлајнот на Сан:

Macedonian gay muslim immigrants are preying on our poor gullible footballers! Are they taking over England? :icon_lol:

Ете го логото со транспарентна позадина. :-)

Attachments

• 45.png
    45.png
    1,7 MB · Прегледи: 62
Можам да замислам како ќе изгледа хедлајнот на Сан:

Macedonian gay muslim immigrants are preying on our poor gullible footballers! Are they taking over England? :icon_lol:
можеме и да им ја препорачаме Леандра да ја стават на функција таму да им ги среди проблемите со бугарските и романските емигранти :D

Ехх Рики, Рики. Не` засрами не` запусте што ни направи. Телевизорине ќе се стопат пренесувајќи пропаганди а резултати нит под дрво нит под камен се наоѓа. Е ова дечки тоа што се бара, Рики се осмели и го направи првиот чекор! :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom