Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:nesum: :salut:

--- надополнето ---

Не бе брат види што викаат луѓево дечкото си е за Интер само нешто ми кажува дека изгубил кладба претходно... Могуќе од некој Јувенташ... хмммм...? :raz:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Тоа е још боље!!!!!!

Можам да му го замислам наредниот потпис и слика.

Ко табло за матурска ќе биде,ако продужи со кладбиве!

Гомеш ти е тип на играч како Пацини, Милито, Амаури, Јакинта, Бербатов итн... кај кој што најважна е формата и тимот во кој што играат. Сите се една класа подоле од Меси, Кристијано, Ето итн...
Безвезни се дебатите кој е подобар....

Еј дечки тешко да дојдам на собир денес се уништив синојка, ја собирам сеа силата до спортлакф да појдам...

Боби[Мкд];4104648 напиша:
Еј дечки тешко да дојдам на собир денес се уништив синојка, ја собирам сеа силата до спортлакф да појдам...

Ај не плачи,облакај копачките и доаѓај...:olee:

Абе за Јуве сум нека не ве лажат, шо ви е вас, ама Интер се три пати појаки од нас и десет пати од вас, затоа се кладам. :pos2:

@ Bavarec, аватар, потпис и тајтл, од 15.03 до 15.09, одговарат? :smir:

ps. Ак не тепате вечерва, од Меаца со десетка да си замините. :tv: :pos:

Gomez
Ribery,Muller,Robben
Schweinsteiger,Pranjic
Gustavo,Badstuber,Tymoshchuk,Lahm
Kraft

kroos на клупа може да добие 20 мин на крај

Абе за Јуве сум нека не ве лажат, шо ви е вас, ама Интер се три пати појаки од нас и десет пати од вас, затоа се кладам. :pos2:

@ Bavarec, аватар, потпис и тајтл, од 15.03 до 15.09, одговарат? :smir:

ps. Ак не тепате вечерва, од Меаца со десетка да си замините. :tv: :pos:

Гревота е на ваков глупав начин да се уништуваат темиве :(

Одлично изиграно од нападот, лежерно, без многу замарање дадовме три гола. Робен чиста 10-ка, Милер и Гомез исто така добри.

Одбраната ме разочарува, макар и тоа што се подобрени, имаат проблеми со појаките играчи. Дефинитивно имаме среќа што Пацини не игра, страшно сме слаби во воздух. Ајде после ќе пишам уше нешто.

@ Zaebaniot бива аватар и потпис, ник јок предебилно ми е. Може тоа одоздола под никот. Ако си за ова рачунај дека кладбата важи :salut:

ЕФ ЦЕ БАЕРН, ДОИЧЕР МАИСТЕР !!!!

ПЕСНАТА Е ЗАКОН !! <3

--- надополнето ---

Дојчер Мајстер вирд нур дер БеФауБе :tv:

Честито победа следната недела против нас :smir:

Неее не... вирд нур дер ЕфЦеБе, нур дер ЕфЦеБе :helou: (освен годинава нормално :smir:)

Одлични,екстра,ТОП!!!

Само уште еден доказ дека утакмицата со Келн беше нешто друго!

Оваа серија тргна од утакмицата со Вердер,и докажа дека Баерн со Робен и Рибери,односно со ФУЛ состав може да победи секого!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom