Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Toa со Крафт е само заради повреда инаку. Крафт си е број еден и ќе брани веројатно и со Интер.

[video=dailymotion;xh41ln]http://www.dailymotion.com/video/xh41ln_ma-ba-goals-www-rojadirecta-es_sport[/video]

bi sakal protiv inter sostavot da ni bide nesto vaka
.......Kraft..........
Lahm...badi...breno...Gustavo
.......parnjic...shjavni...
roben...............ribery
........miler............
......................gomez
mislam najdobra opcia e ovaa no vGaal i se e mozno

Ајде , со вас сум против Интер.Вратете им за лани :)

bi sakal protiv inter sostavot da ni bide nesto vaka
.......Kraft..........
Lahm...badi...breno...Gustavo
.......parnjic...shjavni...
roben...............ribery
........miler............
......................gomez
mislam najdobra opcia e ovaa no vGaal i se e mozno

За првата:

-----------Крафт
Лам---Тимо--Бади--Прањо
-----Густаво--Швајни
Робен-----Милер----Рибери
-------------Гомез

Мислам дека примети и вГаал колку е подобар Густаво во средина, колку сигурност носи и колку повеќе ринта таму. А разликата меѓу него и Прањо на лев бек е минимална. Кроос веројатно не е спремен за 90 минути ама може како резерва место Прањич па Густаво лево ако сакаме малку поофанзивно или да ги збркаме малку на средина.

Брено да не се лажеме не влегува во прва. Хамит како резерва може во 90та да се украде некоја секунда се друго е познато мислам...

За реваншот сметам на Кроос во прва.

^Bavarec мое мислење е дека Густаво би требало да игра лев бек...да го јаде Маикон од таа страна,Прањо мислам дека нема да се држи со него..а на средина до Швајни да го убаци Прањо и да го избаци Бади од дефанзива...оти се мислам дека ќе биде како Бујтен лани....

^Bavarec мое мислење е дека Густаво би требало да игра лев бек...да го јаде Маикон од таа страна,Прањо мислам дека нема да се држи со него..а на средина до Швајни да го убаци Прањо и да го избаци Бади од дефанзива...оти се мислам дека ќе биде како Бујтен лани....

Маикон во сегашна форма не нешто посебно ме плаши иако е класа играч.

Рибери игра фантастично според мене последниве 2-3 недели, има пас, отвара игра, бара соиграчи, брз е, не ја тупи со глупи дриблинзи. Веројатно му одржал лекција вГаал и овој го послушал. Милер е веќе стариот после тапа периодот 2-3 месеци после светското, знае и да подаде и да заврши си гол. За Робен не треба коментар. Знае да ја отупи со некој дриблинг плус ама коа му се може тоа е. И како подмачкано ги менуваат позициите овие тројца. Фактички сите можат на секоја позиција да играт во офанзивна средина.

Така да Маикон ќе си има полни раце работа назад, ако реши да ја помине средината мислам дека нашава офанзивна тројка ќе му прати по3драв4е од позади Цезар. Сигурно дека ако он отиде напред некој од средината нивна ќе проба да покрие но со Робери сигурен сум дека ако се дрзнат да нападнат асално ќе бидат казнети.

За првата:

-----------Крафт
Лам---Тимо--Бади--Прањо
-----Густаво--Швајни
Робен-----Милер----Рибери
-------------Гомез

За реваншот сметам на Кроос во прва.

Тоа моментално е најдоброто со што располагаме. Вака сме слаби во скок играта пред нашиот гол, Бадштубер и Тимошчук и не се до толку моќни во тој дел. Брено нема да игра прва до сега ги играше двајцата па наеднаш да го пушти Брено нема шанси. Ван Бујтен па никакви шанси нема. Бадштубер не игра како што очекуваме. Ако не се подобри одгодина ке ни требаат двајца асални дефанзивци.

мене повеќе ме плашат нивните копачи...камбијасо,кордоба,мота,станкович....

Абе ништо посебно али за во Среда не се знае ко за беља нормално. Не се сеќирам премногу, дури и Клосе може да дае некое голче со тројцава лудаци позади него. Ќе биде штета Марио да не игра сега кога веќе 5 месеци ко од шала дава голови али навикнати сме на вакви работи веќе :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom