Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто и кај нас :smir: Ајде ќе пуштиме клипчиња од атмосфеар после хехе. А за финалето може централно да се организираме ко лани :vozbud:

Гомез опоравен ќе игра бај де веј :helou:

Не е лошо да им гостуваме во Велес за возвратниот дуел, ако се зафатат да организираат Велешани. : )

Инаку Гомез ќе игра, и е максимално самоуверен, ајде веруваме во него.

Сакам да видам ваков состав.

-Gomez-
-Ribery-Muller-Robben-
-Schweini-Kroos-
-Gustavo-Badstuber-Tymo-Lahm-
-Kraft-​

ОЛЕ ОЛЕ! :D

Боби[Мкд];4109166 напиша:
Не е лошо да им гостуваме во Велес за возвратниот дуел, ако се зафатат да организираат Велешани. : )
Бујрум бе ќе организираме ние...само вие решете се да дојдете :D

Ме интересира баварците од скопје што се дали утре ке се собираат во Ајриш Паб?

Одлично одлично,башка утре славам и роденден... ке бидеме неколку интераши ние,па ке пиеме и едно пиво заедно ако не е проблем :smir:

Одлично одлично,башка утре славам и роденден... ке бидеме неколку интераши ние,па ке пиеме и едно пиво заедно ако не е проблем :smir:

Овој пат нема да гледаме во Ајриш,на друго место ќе биде,ама местото не е за во јавност :smir:

Добро вие си знаете,јас како што знам од секад сте се собирале во ајриш паб,јас утре таму ке бидам па викав ако има некој баварци пријателски да ја пратиме утакмицата... :)

Боби[Мкд];4111429 напиша:
Да, дојди, таму ќе не најдиш. ;)

Боби мирен!

:smir:

--- надополнето ---

Добро вие си знаете,јас како што знам од секад сте се собирале во ајриш паб,јас утре таму ке бидам па викав ако има некој баварци пријателски да ја пратиме утакмицата... :)

Да стандард ни е Ајриш ама размислуваме за селење :jaj:. Утре конкретно нема да сме таму, ладно е а надвор ние гледаме за внатре да не праиме галама. Освен тоа ќе одиме на поевтина варијанта од тие 100 денари точено во Ајриш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom