Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Карфт ви е многу добро голманче,ме интересира од кај го лапнавте,и да секад германците имале добари голмани.А инале Олиќ ви е повреден или?

Крафт е од наша школа :helou: Сосема добро се покажува и сега веќе на големо се дебатира во Германија дали има потреба Баерн да лупне големи пари за Ноер. Во моментов за мене Ноер најдобар во свет ама ако му ја дадеш истат доверба и на Крафт и го оставиш цела сезона да брани... не се знае. Дефинитвно има солиден потенцијал.

Овој Карфт ви е многу добро голманче,ме интересира од кај го лапнавте,и да секад германците имале добари голмани.А инале Олиќ ви е повреден или?

Повреден е. Дури наредната сезона враќање.

За овај Коентрао ви бараа 25м Евра? Овој ни пола не вреди и секако е голем глауч и глумец значи не за во Баерн. Добро што не го зедовте.

Се вклучив за ист коментар да дадам а си ме претркал :smir: Повеќе од 10-15 милиони е смешно. Ако Реал се луди нека лупаат толку пари, док има овци ќе има и волна... мора од нешто да живеат и овие од Бенфика.

А да си го зееме ние летово Мариооооо Гетце со време,после ке се курчат многу пари ќе бараат.

Вака дур е уште млад за едно 15-20 милиони можеме да го стокмиме,а ќе биде топ замена па дури и прва постава.А за момакот нема сомнеж дека ќе биде опасно копиле!

Штом Фергусон планирал да достави понуда!

Иначе ми се свиѓа стилот,да не се менува драстично,да се појача наменски,ама стварно да се појача и да се задржи костурот,основата на екипата.Тоа Нерлингер сеа што го збори и се праи паметен,требаше уште претходното лето да го направи!

овие ИтаЉаниве се улетале како тоа имале боље напад од нас и како тоа Гомез бил во класата на Јакинта :kesa: . И они ги глеаат утакмиците коа не играа Рибери и Робен ако ако нека си се фураат.

Нема врска,според мене Гомез за Пандев е кока кола.Оној нашиот неможе како прво голот да го види,а не па шут да упати искрено многу ке ни фали Пацини кој што неможе да игра во вас.

Нема врска,според мене Гомез за Пандев е кока кола.Оној нашиот неможе како прво голот да го види,а не па шут да упати искрено многу ке ни фали Пацини кој што неможе да игра во вас.

Дефинитивно! Се согласувам за Пацини,одличен напаѓач!

А да си го зееме ние летово Мариооооо Гетце со време,после ке се курчат многу пари ќе бараат.

Вака дур е уште млад за едно 15-20 милиони можеме да го стокмиме,а ќе биде топ замена па дури и прва постава.А за момакот нема сомнеж дека ќе биде опасно копиле!

Штом Фергусон планирал да достави понуда!

Иначе ми се свиѓа стилот,да не се менува драстично,да се појача наменски,ама стварно да се појача и да се задржи костурот,основата на екипата.Тоа Нерлингер сеа што го збори и се праи паметен,требаше уште претходното лето да го направи!

Геце има договор до 2014 и ќе биде мноооогу скап, испод 25м нема никаква шанса. Геце е најголем талент во Европа во своја генерација. Него го следат најголемите клубови уште ко играше во У15 за Германија. Ова година навистина одлично игра и се гледа каков талент има детето. Поред мене Геце покрај Хумелс, Шахин, Суботиќ итн. е најнајнајголем талент во Дортмунд. Сепак се прашувам за кого ќе игра во Баерн? Рибери? Роббен? Миллер?

А да ги остаиме децата во Дортмунд? Фор факс сејк мислам дека нема да е така лошо да имаме и некој сериозен конкурент дома. Јас би сакал Дортмунд да го задржи и подобри тимот и да се етаблира како наш најсериозен ривал во наредни 4-5 години. И мислам и дека ќе успеат во тоа, голем број од овие играчи се доста лојални кон клубот и се идентификуваат со Борусија а пари пристојни би требало да соберат со ЛШ и веројатно титулата годинава. Има пазар за нас и по други клубови во Германија и по странство.

Геце има договор до 2014 и ќе биде мноооогу скап, испод 25м нема никаква шанса. Геце е најголем талент во Европа во своја генерација. Него го следат најголемите клубови уште ко играше во У15 за Германија. Ова година навистина одлично игра и се гледа каков талент има детето. Поред мене Геце покрај Хумелс, Шахин, Суботиќ итн. е најнајнајголем талент во Дортмунд. Сепак се прашувам за кого ќе игра во Баерн? Рибери? Роббен? Миллер?

Значи баш поради сите овие причини,он неможе да не дојде во Баерн!

Тоа е прашање само на време.Ако сака да стане голем играч мора да помине низ Баварија.

А околу цената не е проблем,Баерн ќе плати,поготово кога е германец во прашање.

Пак ќе речам прашање на време е кога ќе дојде во Минхен,а и зависи од него и неговите изданија.До сега е топоини!

Također su su i povratnici na teren Toni Kroos i Diego Contento koji su usavršili maksimalne tenzije treninga u četvrtak. Da li će se naći u sastavu protiv Mainza, trener Louis van Gaal će odlučiti u petak.
ova go najdov na edna bavarska stranica da se nadevame deka Kroos ce izigra vo Mainz za da bide nesto pospremen za vo milanzo (zas da ne)

Неее не ми се верува. Ако биде он спремен за мечот на АА со Интер ќе биде топ нема да знаат што ги снашло ако одиме со Швајни, Кроос, Милер, Робен, Рибс и Гомез. Офанзивниот потенцијал ни е глава боли во полн состав.

И само да потсетам и тука: собиранка денес, 18:00 Ајриш загревање за Среда.

Маинц - Баерн

Абе да ве ебам шо се убацувате во фан клуб Интер без мое присуство.:nenene:

Боби[Мкд];4103970 напиша:

хахаха Јакинта бил една класа подобар од Гомез незнаеш дали да се смееш или да плачеш колку се забуљани у тоа итаљанската лига

Боби[Мкд];4103970 напиша:

Длабоко се извинуваме Хер Боби, следниот пат ќе бидете благовремено и писмено известени за идните наши планови :back:

Инаку ќе има ебење ХСВ - Бремен е од 15:30. Дортмунд - Ст Паули... ако го понесат моментот од победата Ст Паули па некое бодче да им откината мада шансите се минимални.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom