Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
АКо Демикелис толку не чинеше,до сега 100 пати ќе го избркаа.А за тоа дека сме стигнале до финале благодарение на Робен...епа не стигнавме само заради него.Впрочем,фудбалот е колективна игра а не индивидуална!
Во краен случај,мене ми се допаѓа нашата одбрана (со исклучок на Контенто кој треба да се прошета на позајмина),И Милер (од нападот).И тој треба да иде една година во помал клуб.

E sea vaka ... so fiorentina koga go smukavme od " JOVETIC " ako ne bese Robben sam da ja resi ke si otidevme porano doma,znaci nit 1/8 finale nemase da pomineme, posle Robben so Man Utd so prekrasen volej 90 % bese negova zasluga sto stasavme do Lyon.
Frosina znaci odbrana na koja Jovetic , Nani i Milito im krsi kicma e daleku od dobra.

POZDRAV !!!!

Spaso,точно.Ти си нај нај нај во право.Стварно си стручњак и од сега само со тебе ќе се сложувам! Друга алтернатива не постои.

Spaso,точно.Ти си нај нај нај во право.Стварно си стручњак и од сега само со тебе ќе се сложувам! Друга алтернатива не постои.

Fros nema sto da se lutis ne mislam nisto licno protiv tebe , a i pred se sum samokriticen cel moj zivot, ne za drugo tuku sakam malku da vidam realnost od vas nisto poveke i stvarno bi bil sreken ako se slozuvas so mene bi bila malku po realna.

Abe kakva e povredata na Schweini? Znae nekoj.

--- надополнето ---

Konecno :) si go napraviv timot sto si go sakav vo Bayern Munchen na Football Manager 2010 patch. 10.0.3

GK:RENE ADLER
DR:DARIJO SRNA
DL:PHILIP LAHM
DC:GIORGIO CHIELINI
DC:HOLGER BADSTUBER
DM/MC: BASTIAN SCHWEINSTEIGER
ML:FRANK RIBERY
MR:ARJEN ROBBEN
AMC:TONI KROOS
AMC:MESUT OZIL
CF:ROBIN VAN PERSIE

UUUUU strasno: prvite 5 utakmici imam veke postignato 18 gola :) :) : :) :) :) :) :) :) :) od sezonata 2011 / 2012 :) nemam uste liga na sampioni osvoeno ali sega so ovoj tim ke napraam bum TROJNA !!!! A i finalevo se igra kaj mene na Allianz arenata hahahahaha

Kako da mu go pustam timov na Nerlinger mozi nekoj da mi dade Contact mail :) :)

--- надополнето ---

Ajde nekoj ako saka online fight da napraime a ? :) :) Ke go skrsam 10 ke mu daam ahaha

Џизз ќе со помочам од радост.:vozbud:

Ова заслужува прослава ... :)

Ајде уше централен и ништо друго не треба.

Контрао е долгорочно одлично решение за левата бековска позиција.Дефинитивно едно од откритијата на овој Мундијал.Одлично е и што може да игра како лево крило.Сепак да почекаме,треба у клубот да се договори со играчот и агентот.Во секој случај одличен потег ако го донесат.

И останува главниот проблем:Централната дефанзивна позиција! Тука треба нешто проверено,искусен играч со интернационален карактер,веќе докажан.

На Нерлингер воопшто не му верувам,и мислам дека се работи и на тоа прашање,да се зајакне оваа болна точка за екипата на подолг план.

Контрао е долгорочно одлично решение за левата бековска позиција.Дефинитивно едно од откритијата на овој Мундијал.Одлично е и што може да игра како лево крило.Сепак да почекаме,треба у клубот да се договори со играчот и агентот.Во секој случај одличен потег ако го донесат.

И останува главниот проблем:Централната дефанзивна позиција! Тука треба нешто проверено,искусен играч со интернационален карактер,веќе докажан.

На Нерлингер воопшто не му верувам,и мислам дека се работи и на тоа прашање,да се зајакне оваа болна точка за екипата на подолг план.

Па во Бенфика скоро цела сезона ја одигра како лево крило. :)

Можеби Лугано или Бруно Алвеш друга поврвна ѕвезда не ми текнува што би се нафатила да дојде кај нас.

Можеби Лугано или Бруно Алвеш друга поврвна ѕвезда не ми текнува што би се нафатила да дојде кај нас.

Бруно Алвеш е одлично решение,веќе кога сме тргнале со португалци.Ќе биде супер да имаме една германско-португалска дефанзива!

Едно мало потсетување: Денес во 15.30ч се собираме во Дивино во Аеродром за Германија-Англија.

Глејте го Милерчо како растура на Светсково..Против просечни екипи само играл убаво.. Јеа раајт..

Глејте го Милерчо како растура на Светсково..Против просечни екипи само играл убаво.. Јеа раајт..
Дури сега се гледа причината зошто Милер беше толку форсиран од ван Гаал. Изгледа имал наредба „од горе“ за детево да може да се искористи на СП... Да бидам искрен, многу пријатно сум изненаден од играта на Милер, можеби најдобар поединец на Германија на првенствово.

Дури сега се гледа причината зошто Милер беше толку форсиран од ван Гаал. Изгледа имал наредба „од горе“ за детево да може да се искористи на СП... Да бидам искрен, многу пријатно сум изненаден од играта на Милер, можеби најдобар поединец на Германија на првенствово.
Posle Ozil , Schweini i sekako nepovtorliviot bek LAM.

А ти Англија за надпросечна ја рачунаш????? :pos2::pos2: шала на страна супер е Милер.....а гледам и Коентрао...ајде сега уште еден дефазивец да земете и ТОП ќе сте!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom