Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хехех тимскиот дух од Баерн се чувствува и во репрезентацијата на Германија и тоа многу ме радува. За Контрао - топ е човекот но сепак би сакал некој поискусен - Контенто е „талентот“. Или па ако се земе Контрао - Контенто на позајмица а Бади и Брафхајд (:pop:) замени за лево. Треба и замена за Лам според мене и секако главното прашање останува отворено - централен дефанзивец!

И јас би играл како Bavarec, мора и замена за Лам, но може да импровизираме со Алтинтоп на секоја позиција кога ќе се повреди некој клучен.
А за Контенто, на позајмица може, ама само на една година, и назад на докалемување и првотимец за две години. Бадштубер в средина, со уште некој класа централен.
Мичо може како алтернатива на клупа, или како што играше пред 4 години, понапред, нешто како деструктивец.

--- надополнето ---

Сеа видов, она што сум го пишал НО, треба да биде НЕ..печатна грешка..:)

Treba li da se trosat zborovi za ROBBEN ... strasilo za protivnicite :)

Какво плашење од Холандија бе, играме и око не ми трепнуе...

^ Сите знаат што ќе направи, и тој знае дека сите знаат, и пак го прави тоа, и пак им збрцува голови. Е ај сеа..:)

Ехееееен кај забегавте и вие има време ќе мора Робенчо прво преку Бразил да помине а Германија низ дрогашов па ќе се спремаме за финале :zlo:

Сакам да кажам нешто:
Јас,PoisonLady денес на ТВ ќе се обидам да го претставам убаво нашиот фан-клуб (се разбира доколку имам шанса бидејќи не знам за што точно ќе се работи).:pos2:
Вчера на радио бев одлична :pipi::pos2::pos2:

Сакам да кажам нешто:
Јас,PoisonLady денес на ТВ ќе се обидам да го претставам убаво нашиот фан-клуб (се разбира доколку имам шанса бидејќи не знам за што точно ќе се работи).:pos2:

Кажи поопширно, на која телевизија, во колку часот, по кој повод, и најважното зошто јас не сум запознаен со тоа? Да кажеше да те слушав вчера на радио..:uvo:

Сакам да кажам нешто:

Кажи поопширно, на која телевизија, во колку часот, по кој повод, и најважното зошто јас не сум запознаен со тоа? Да кажеше да те слушав вчера на радио..:uvo:

Сакам да кажам нешто:

FFS da mu se nevidi objasniii !! :) :) :)

Дечки,bavarec знаеше каде,како,што.Кога го пишав тоа бев на излегување и помислив дека можеби он ќе има време да ви објасни (пошто видов дека беше уклучен).Нема врска,се помина одлично (ко и секогаш).Нашиот сакан фан-клуб кој е чеееееееекори пред другите (и според организација,популларност и членови кои ги има) го претставив одлично овој пат на А1 ТВ :pipi:
Иначе Никола,за радиото ќе ти објаснам нахнадно ама пази се!!!:pishtoldz:devil2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom