Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];3622971 напиша:
Чудно како одбиле, изгледа чекаат уште малце да остари Клосе. Или па Џеко ќе идет.:icon_lol:

Ќе да е тоа првото......и гледам ново аватарче.....а кој е типот???Нешто не ми е познат хахахахахаха и ти го засака а???

Боби тука ќе те цитирам од фан клуб Германија

Боби[Мкд];3622988 напиша:
Значи може и да се соочиме и со потенцијални трансфер барања за Милер, освен Манчестер С. кои одамна се заинтересирани.

Нема шанси Хенес и Румениге да го пуштат да си оди. Се додека е вГаал тука тој ќе биде во Баерн. А и за после, тешко кој наш фудбалер од школата што игра супер за првиот тим, сака да си оди.

Штознам, мене ми е сеедно за Милер, сакал седел, сакал не.

Ја си мислам Озил да пробаме да го земеме, ми е криво, ќе заврши во некоја јака екипа. Иако го имаме вториот плејмејкр во Германија во своите редови, првиот добро би ни дошол. Ама не сеуште годинава, ќе го видиме Крос вгодина како ќе се вклопи, иако Озил со Рибери и Робен би била меѓу најјаките офанзиви во европа.

--- надополнето ---

Сепак Озил е појак од Крос, за тоа говори фактот дека вториов ја грее клупата.

Боби[Мкд];3623004 напиша:

Ја си мислам Озил да пробаме да го земеме, ми е криво, ќе заврши во некоја јака екипа. Иако го имаме вториот плејмејкр во Германија во своите редови, првиот добро би ни дошол. Ама не сеуште годинава, ќе го видиме Крос вгодина како ќе се вклопи, иако Озил со Рибери и Робен би била меѓу најјаките офанзиви во европа.

--- надополнето ---

И мене за тоа ми е криво.....но немаме пари за едноставно да го купиме...затоа сакам да дојде кај вас.....не сакам да игра за конкурентските тимови....посебно НЕ во Англија

Кога сте веќе кај Кан само да ве потсетам дека вчера му беше роденден.Наполни 41 година...старост :)

Пошо незнаеш како се пишува, очигледно незнаеш да читаш. Баерн доставил понуда, а не Милан, која гласела Клосе +5 мил евра за Хунтелар, но од Милан го процениле Клосе на 5 мил, а Хунтелар вреди 15 и не сакале да преговараат за помала сума од Клосе + 10 милиони ;)

Италијански може ќе прочитам ама нема да разберам. Затоа пак Германски... „Der AC Mailand ist laut "Corriere dello Sport" interessiert, er denkt angeblich an ein spektakuläres Tauschgeschäft: Für Klose könne der holländische Stürmer Klaas-Jan Huntelaar zu Bayern gehen. Milan würde aber zusätzlich zehn Millionen Euro verlangen, so viel sei Huntelaar aus ihrer Sicht mehr wert als Klose (Copyright: getty)“ (од http://www.sport1.de/)

Така да не се пали ко ќумбенце само го цитирам извадокот а ако Германците лошо пренеле од Италијаните тоа не знам :pipi:

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3623004 напиша:

--- надополнето ---

Претеруваш со желбите. Диши малку :smir:

Лееј цела година тоа го велите, лето е сега. Желби ќе кажуваме.:salut:

Боби[Мкд];3623087 напиша:
Лееј цела година тоа го велите, лето е сега. Желби ќе кажуваме.:salut:

Bobi i jas sum za Ozil brat mnooooogu odamna ali ovde me pravevte lud deka sakam samo germanci vo timot e sea poleka poleka site ke si legnete na brasno :)

:pos2:

Абе луѓе - Робен, Рибс, Кроос, Милер, Хамит ги имаме моментално за офанзивните позиции. На ова уште еден Озил да дојде кај ќе ни е карјот? Дајте да им дадеме шанса и на другиве нема да е интересно вака :pipi:

Боби[Мкд];3623133 напиша:
Те праевме будали оти Мертесакер го спомнуваше. :pos::pos::pos:

A sto mu fali na Mertesaker ? Covekot izigra fenomenalno i BTW od Van Buyten i Demichelis e 3 ili 4 klasi podobar.

Се е подобро од Демикелис и Ван Бајтен....

Толку ме разочараа,особено Ван Бајтен во финалето што не сакам да ги видам понатаму во прв состав.Бадштубер ќе си биде централно со нов партнер.Моја желба е Немања,ама тој тешко.

Незнам колку години имаше,ама по мене тој е најдобар централен во свет-Џејми Карагер од Ливерпул.Феноменоменален!Нешто такво ни треба.

Околу ова со Озил,Боби брат,најискрено ти викам,инсталирај си футбал менаџер,па таму ако сакаш играј со 9 души во напад,и со двајца голмани.

Еве одговор на тоа што неколку души се прашувавме: „Соса сака назад во Минхен“ (Ама Баерн не го сака Соса :pos2:)

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/sosa-sehnsucht-nach-fc-bayern-806565.html

Значи колку играчи имаме на светсково бе? Бутињо, Фичо, Мичо, Бади, Брафхајд, Швајни, Кроос, вБомел, Рибс, Робен, Гомез, Клосе, Милер И Соса? Машала, машала... да беа Хрватска, Украина и Турција уште пласирани ќе беше закон :smir:

Еве одговор на тоа што неколку души се прашувавме: „Соса сака назад во Минхен“ (Ама Баерн не го сака Соса :pos2:)

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/sosa-sehnsucht-nach-fc-bayern-806565.html

Значи колку играчи имаме на светсково бе? Бутињо, Фичо, Мичо, Бади, Брафхајд, Швајни, Кроос, вБомел, Рибс, Робен, Гомез, Клосе, Милер И Соса? Машала, машала... да беа Хрватска, Украина и Турција уште пласирани ќе беше закон :smir:

Да беа и тие пласирани, вГаал ќе си го продолжеше одморот во Португалија, ќе немаше со кого да тренира наредниот понеделник.:)

Баш. Понедлник се почнува значи? Тапа ти да тренираш док другиве играа СП... Веројатно заедно ќе гледаат :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom