Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе каже некој што е проблемот или...
Разочарана сум од вашиот несоодветен однос кон мене (ова со исклучок на Никола само). Најредовна во фан-клубот сум (или една од нај најредовните),најмногу го сакам Баерн и вие така да се однесувате...епа стварно нема смисла!

--- надополнето ---

СЕКАКО!!!! Не би ми било воопшто криво да испаднеме од Баерн....т.е кога би бирал од кој клуб да испаднеме би го одбрал Баерн.....најмногу посакувам финале ЛШ Ливерпул-Баерн.....едноставно ќе си гледам мераклиски фудбал.....кој и да тепа ќе бидам задоволен...не заборавај...Баерн ми е 2 клуб

Еееее :):) Фановиве на Ливерпул од секогаш ми биле по мерак...многу фини фанови :)

Разочарана сум од вашиот несоодветен однос кон мене (ова со исклучок на Никола само). Најредовна во фан-клубот сум (или една од нај најредовните),најмногу го сакам Баерн и вие така да се однесувате...епа стварно нема смисла!

--- надополнето ---

Еееее :):) Фановиве на Ливерпул од секогаш ми биле по мерак...многу фини фанови :)

По што заклучи дека повеќе го сакаш Баерн од мене или од било кој? И кој е тој несоодветен однос од моја страна,мислам дека најкоректно и најнормално се понашам со тебе како и со сите други.
Нема везе не ми се пишува по форумов ќе праиме на друго место муабет.

--- надополнето ---

Е па тогаш ќе го поправат нивниот однос кон тебе
А во врска со фановите според мене
Најдобри се фановите на Баерн...е сега тоа можеби се должи на тоа што овде во Македонија и немате некаква конкуренција т.е нема многу фанови на Вердер,Шалке,Борусија....
Најлоши се оние на Јунајтед
А индивидуалната награда за најлош фан оди во рацете на фан од Челзи(мислам дека го нема на форумов т.е не е регистриран)
Е сега жалам но не знам кој би бил индивидуално најдобар фан

--- надополнето ---

По што заклучи дека повеќе го сакаш Баерн од мене или од било кој? И кој е тој несоодветен однос од моја страна,мислам дека најкоректно и најнормално се понашам со тебе како и со сите други.
Нема везе не ми се пишува по форумов ќе праиме на друго место муабет.

Треба да го поправите односот кон дамата.....не заборавај мажите и жените не се исти.....(ова само како совет)

Ок еве ако нешто конкретно јас сум ти згрешил еве јавно ти се извинувам :helou: Со тоа што ама најзобилно мислам дека нема баш никаква потреба за драми и драмтизации...

Ок еве ако нешто конкретно јас сум ти згрешил еве јавно ти се извинувам :helou: Со тоа што ама најзобилно мислам дека нема баш никаква потреба за драми и драмтизации...
Во ред,се прифаќа извинувањето.

А да земам јас да ги постројам сите и да нема повеќе зафрканции. Еве ако треба на сметка на Швајни нека се префрлат да зафркаваат, ќе трпам.(само нека проба некој, мавам:) (е вака треба):))
Не за друго бе, за пивото ми е..:).....(шала, нормално)
А сега сериозно, ќе фалиш, барем мене. Каква супер сезона поминавме со Баерн, и во добри и во лоши моменти, треба и в година и понатаму да продолжиме така, нема да биди исто без тебе.
.
.
.
.
.
(ќе немам со кого да плачам заедно бе):pipi:
http://www.fcbayern.telekom.de/de/a....php?fcb_sid=17bc9a5bc6eb9c2b3f59760b856d3b40

Моооре и проектов со кошаркариве сериозно се сфаќа... Ај па и за баскет да стасаме да се собираме :pos2:

Ајде од в година. Јас сум секогаш за.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/bericht-bayern-loest-vertrag-toni-805688.html

Јееееееееееес! Со меѓусебна спогодба сме го раскинале договорот со Тони. Сега е слободен играч (т.е. од 30ти Јуни е). Со ова годишно си заштедуваме 10милиони Евриња зш толку ние бруто моравме да го плаќаме. Ова отвара место за ново потпишување секако (иако и до сега имаше :smir:). И Клосе цица добра плата а не е толку важна алка во тимот. Можеби не е лошо и од него да се разделиме или па да го чуваме ко џокер за напред... само за помала плата...

Јас со париве од Тони би ги наградил Лам и Швајни со нови подобри договори. Фичо е веќе втор или трет најплатен кај нас ама заслужува. И Швајни треба исто ко него - и тој заслужува - созреа во ѕвер играч.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/bericht-bayern-loest-vertrag-toni-805688.html

Јееееееееееес! Со меѓусебна спогодба сме го раскинале договорот со Тони. Сега е слободен играч (т.е. од 30ти Јуни е). Со ова годишно си заштедуваме 10милиони Евриња зш толку ние бруто моравме да го плаќаме. Ова отвара место за ново потпишување секако (иако и до сега имаше :smir:). И Клосе цица добра плата а не е толку важна алка во тимот. Можеби не е лошо и од него да се разделиме или па да го чуваме ко џокер за напред... само за помала плата...

Јас со париве од Тони би ги наградил Лам и Швајни со нови подобри договори. Фичо е веќе втор или трет најплатен кај нас ама заслужува. И Швајни треба исто ко него - и тој заслужува - созреа во ѕвер играч.

Fala bogu ...se izraduvav koga go vidov ova...ajde sega i na Klose da mu se namali na pola platava i ke imame okolu 16 m wage / budget .So tie pari moze da doneseme defanzivec i kako Terry :) pa ajde sega neka ne izraduvaat nerlinger i kompanija.

--- надополнето ---

...Ајде да кажам и овде: дечки,и официјално јас повеќе не сум дел од македонскиот фан-клуб на Баерн Минхен .

Ajdeeeeeeeeeeeeee ne ucam ja poveke vo ovaa gradinka decava se mnogu losi c c c ... WTF e problemot !
A i sto bese ova nesto pogore procitav da ne go citiram... mislam deka Lady kaza deka najmnogu go sakala BAYERN ?
kako mislis najmnogu go sakas BAYERN?

--- надополнето ---

A i plus ova da go napisam ne se pravete pametni mnogu da nema samarcinja OK ? Ova e klub za koj navivame lugje koj iskreno go sakame BAYERN ! A POISONLADY sakam da ti kazam deka spored mene covek koj zasluzuva nmajmnogu pocit kako navivac na BAYERN e covekot onoj vo godinki koj dojde na finaleto so celoto semejstvo ..onoj so maloto dete i zenamu,ete toj covek mozam da kazam deka e najdobar navivac na BAYERN vo Makedonija bidejki 100 % povekje godini naviva za BAYERN od tebe ili od bilo koj drug ovde...mislam deka se razbravme i uste ednas ako slusnam od nekoj ovde da kaze "JAS SUM NAJGOLEM NAVIVAC NA BAYERN" mu go ebav plemeto....ke ima da funkcionirame kako edna kletka ili FUCK OFF.

Супер што се реши ситуацијата со Тони, да нема притисоци ни од едната ни од другата страна кога најмалку ќе биде тоа потребно. А за Клосе, ај да почекаме дали на Светсково ќе си ја врати формата па да кажуваме дали да си оди или не. Сепак ако си ја врати, еден таков џокер во нападот и тоа како е потребен, башка со искуството што го има.

п.с Спасо, чил аут мен.:) Не можеме да кажуваме кој е најголем, а кој најмал навивач на Баерн (и за секој друг тим е исто). Секој си го сака клубот на свој начин и од свои причини. Е сега некој навива подолго, а некој пократко, што не е мерка за големината на навивачот. Но пак ќе кажам, не постои такво нешто како 'најголем навивач'.:wink:

Супер што се реши ситуацијата со Тони, да нема притисоци ни од едната ни од другата страна кога најмалку ќе биде тоа потребно. А за Клосе, ај да почекаме дали на Светсково ќе си ја врати формата па да кажуваме дали да си оди или не. Сепак ако си ја врати, еден таков џокер во нападот и тоа како е потребен, башка со искуството што го има.

п.с Спасо, чил аут мен.:) Не можеме да кажуваме кој е најголем, а кој најмал навивач на Баерн (и за секој друг тим е исто). Секој си го сака клубот на свој начин и од свои причини. Е сега некој навива подолго, а некој пократко, што не е мерка за големината на навивачот. Но пак ќе кажам, не постои такво нешто како 'најголем навивач'.:wink:

^^

Муабетот е крајно детски и недозреан...

Од моја страна?
Не,од моја страна изгледа...
Нема врска тоа,не знам зошто spaso се фати за тоа баш (тоа воопшто не беше поентата на муабетот) ама тоа е.Очигледно не ме сфати што сакав да кажам.
И дај престанете со муабетов.
Најпосле,можда еден ден ќе се вратам во фан-клубот и ќе го добиеш пивото Никола :)
...И ќе заборавев да кажам-гледајте со сега Отмарче! :)

Не,од моја страна изгледа...
Нема врска тоа,не знам зошто spaso се фати за тоа баш (тоа воопшто не беше поентата на муабетот) ама тоа е.Очигледно не ме сфати што сакав да кажам.
И дај престанете со муабетов.
Најпосле,можда еден ден ќе се вратам во фан-клубот и ќе го добиеш пивото Никола :)
...И ќе заборавев да кажам-гледајте со сега Отмарче! :)

На твое место воопшто не би заминал.....не им го причинувај тоа задоволство...се извинувам што можеби внесувам раздор овде но девојката е во право овој пат....обично сум против жените но што е во право PoisonLady во право си е....сепак е жена нели и треба да го поправите вашиот однос(каков и да е ) спрема неа....не е ист односот кон маж со односот кон жена......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom