Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Ко што нагласи вГалов во писмото што го прати до навивачите (до нас:)), дека одма почнувале со она баш тренинзи и вика дека за тие што играат на светсково ќе им биде после потешко да ги стигнат овие што ќе тренираат. Којзнае што не му се врти во онаа луда глава. Ѕвер е човекон.

Јас реков да не очекуваме многу од „ѕвездите“ во тимот за почеток. СП е тешка работа ќе им треба одмор и после многу ќе заостануваат зад овие што тренираат од старт. Сметам на Хамит, Тимо, Олиќ и компанија првите месец-дена...

Не е многу рано за тренинзи бе???хммм ај нема врска тоа.Денес на СП имаме двајца фудбалери за следење-Мартин за Аргентина и Рибери за Франција.И да нема забуни... и овој пат ќе навивам за Демикелис :pipi:

Марадона е будала што го игра Демихелис, дрво е, дрво, ко што беше цела година.

Боби[Мкд];3623882 напиша:
Марадона е будала што го игра Демихелис, дрво е, дрво, ко што беше цела година.
Во право си.Ти си најголем експерт...ма каков Марадона,он ништо не разбира од фудбал.А и Ван Гал мора да е крајно глуп што го става во игра Мартин.Тешки глупаци се стварно...:nesvest:

Гo ставаат оти немаат избор, освен Самуел нема асален централен дефанзивец во Аргентина. А во Баерн освен.... хмм... воопшто нема асален централен дефанзивец.

Гледајте го дрвцето Демикелис што прави.....(МОЖНО ЛИ Е ДА Е ВАКОВ ДЕБИЛ???????????)

Каква мајсторија!!!!!!! Толку е сакат што од Кореја дојдоа да го прават мајмуни.

Жал ми е Фросина,ама тоа е реалноста!

Рекордот го сруши Мичо сезонава, по батал дефанзивец не сум видел од него. :pos:

Се надевам ни тој ни Даниела нема да стартуваат. :pos: Нит на клупа да стојат.

Боби[Мкд];3624024 напиша:
Рекордот го сруши Мичо сезонава, по батал дефанзивец не сум видел од него. :pos:

Се надевам ни тој ни Даниела нема да стартуваат. :pos: Нит на клупа да стојат.

Гоце Седлоски за Демикеле е Франц Бекенбауер!

Јас се чуствувам засрамен што е наш играч, жими се. Брука е, елементарна непогода. Шо му требало со фудбал да се занимава.

^ Шо напрај бе толку Мичо, не ја гледав, бев во длабок сон.:)

Ништо посебно не направи.Тоа што го прави цела година и за Баерн заедно со Ван Бајтен.

Изреагира толку сакато што ќе си помислиш на момент да го пратиш на параолимпијада.Директен виновник беше за примениот гол на Аргентина,сооглед на тоа дека дозволи корејчето да го направи мајмун и да му ја земе топката ко на мало дете.СРАМОТА!!!!!

Да се слагам,на секој може да му се случи,но на него му се случува пречесто,што дури му стана и навика.

Ова е за петиција да се потпише,да го остраниме од екипата заедно со ван бајтен.Па Буларуж е боље дефанзивец бе!

А веќе кога го спомнавме Кан, се потсетив на неговиот последен натпревар, и на тоа каков момент беше кога требаше да биде заменет. Ова е бесценет момент, не секој го добива.

И зошто ми иде да плачам ко дете,да прекријам лик(или како и да беше)
Не сум некој емотивец ама ова ко гледав во живо и плус 100 пати на клипов,морници ме лазат,срцево ми се топи.
Едноставно е НАЈГОЛЕМ меѓу најголемите.

Се е подобро од Демикелис и Ван Бајтен....

Толку ме разочараа,особено Ван Бајтен во финалето што не сакам да ги видам понатаму во прв состав.Бадштубер ќе си биде централно со нов партнер.Моја желба е Немања,ама тој тешко.

Незнам колку години имаше,ама по мене тој е најдобар централен во свет-Џејми Карагер од Ливерпул.Феноменоменален!Нешто такво ни треба.

Околу ова со Озил,Боби брат,најискрено ти викам,инсталирај си футбал менаџер,па таму ако сакаш играј со 9 души во напад,и со двајца голмани.

Не збори кое дрво беше оваа сезона во Ливерпул... Башка и стар е ко чинарот во Охрид.

Ич не прашувај,среќа не е германец.

И зошто ми иде да плачам ко дете,да прекријам лик(или како и да беше)
Не сум некој емотивец ама ова ко гледав во живо и плус 100 пати на клипов,морници ме лазат,срцево ми се топи.
Едноставно е НАЈГОЛЕМ меѓу најголемите.

Не збори кое дрво беше оваа сезона во Ливерпул... Башка и стар е ко чинарот во Охрид.

Ич не прашувај,среќа не е германец.

Незнам за последнава сезона,во која и цел Ливерпул беше катастрофа,ама знам дека во претходните сезони во кои Ливерпул беше на врвот кога освојуваше ЛШ,Карагер барем за мене беше перфекција од дефанзивец,централен.Сите компоненти од искуство знаење цврстина беа на едно место.

Сакав да кажам дека нам денес ни треба баш такво нешто,но во ликот на некој друг играч,не карагер.

Мада,кога ќе се сетам на Демикелис,посебно хоророт што денес го направи,комотно може и Карагер да го земеме.

Карагер има 32 годинчиња....инаку гледам нешто за минатата сезона сте споменувале....па Карагер беше предобар со оглед на годините....едноставно играше се:десен бек централен ментрален.....
И навистина ви треба некој добар дефанзивец.....и што по ѓаволите му се случува на Демикелис???? Не беше толку слаб....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom