Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе биде ќе биде... се се врти :smir:
Ианку ако Евра прво ќе изградиме хелиодром одозгора на ГТЦ па без проблем праќаме и хеликоптер :wink:
Честито! Сега уште Хамбургер да влезе во Финале и јако ќе биде :tv:
Така ами како.П.С. Никола те сакам (заради ова за Мичо)
ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Така ами како.П.С. Никола те сакам (заради ова за Мичо)
ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Ти не си заслужил бе ( за разлика од Никола).Иначе да,така се прави тоа ама јас пак скромно ќе пишам само: ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!:pos2:А мене не ме сакаш? Педерка бе...
Официјално вечерва Германија го презеде третото место во листата на УЕФА. Работата е што утре игра и Интер и може да земе бодови за Жабарија...
А на Хамбург многу многу после ова со Лабадиа не се надевам. Значи се на се не ми се верува дека оваа сезона ќе биде со 4тото место во ЛШ (мада не ги знам сите математики) ама наредна нема бегање :tv:
А мене не ме сакаш? Педерка бе... :nesum: Инаку вака се прави тоа:
ФИИИИИИИИИИИИИНАААААААААААААААЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
ООООДИМЕ ЗА МАДРИД О-ООО-О
:red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb3: :fcb3: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks:
полека да не не го дочекаш финалето.......абе срцето ке те мани бре ееејјјјј смири се малку :pos2::pos2:
Ти не си заслужил бе ( за разлика од Никола).Иначе да,така се прави тоа ама јас пак скромно ќе пишам само: ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!:pos2:
Туу таман се понадевав дека остана на претходната страна ова што го напиша Баварец, моравте да го цитирате. Ми ја сјеба мозилава, со скролови за хоризонтала сега пак ќе се расправам.:pos2::pos2:
Иначе, Баже, баш така се прави тоа.![]()
ма неееее баш сум смирен :smir: