Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито! Сега уште Хамбургер да влезе во Финале и јако ќе биде :tv:

Ја сакам Барса во финале. Редно време е да изгуби Барса на Бернабе.

Ќе биде ќе биде... се се врти :smir:

Ианку ако Евра прво ќе изградиме хелиодром одозгора на ГТЦ па без проблем праќаме и хеликоптер :wink:

нема да биде готов до финалето....хахахххахаха абе вие само купете го ајриш па ја пешки ке дојдам :wink:

Честито! Сега уште Хамбургер да влезе во Финале и јако ќе биде :tv:

Официјално вечерва Германија го презеде третото место во листата на УЕФА. Работата е што утре игра и Интер и може да земе бодови за Жабарија...

А на Хамбург многу многу после ова со Лабадиа не се надевам. Значи се на се не ми се верува дека оваа сезона ќе биде со 4тото место во ЛШ (мада не ги знам сите математики) ама наредна нема бегање :tv:

Така ами како.П.С. Никола те сакам (заради ова за Мичо) :pipi:
ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

А мене не ме сакаш? Педерка бе... :nesum: Инаку вака се прави тоа:

ФИИИИИИИИИИИИИНАААААААААААААААЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!

ООООДИМЕ ЗА МАДРИД О-ООО-О

:red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb3: :fcb3: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks:

Така ами како.П.С. Никола те сакам (заради ова за Мичо) :pipi:
ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Лелееее што доживеав. Колку сум среќен.:wink: Ова значи дека повторно ќе си бидеме пријателчиња и ќе се караме како досега (најчесто за мои непромислени потези, си знаеш што):baeh:
Абе Вангалоски ѕвериште се покажа бе, како само имав изгубено верба таму некаде на почетокот кога изгубивме од Бордо дома.

:bravo:Одлична игра и тоа на гостински терен,си ги искористивте своите шанси и заслужено отидовте во финале.Иначе за следна сезона продајте го Рибери за добра сума пари и стајте го турчинчето на негово место.Честитки за финалето :smir:.

Официјално вечерва Германија го презеде третото место во листата на УЕФА. Работата е што утре игра и Интер и може да земе бодови за Жабарија...

А на Хамбург многу многу после ова со Лабадиа не се надевам. Значи се на се не ми се верува дека оваа сезона ќе биде со 4тото место во ЛШ (мада не ги знам сите математики) ама наредна нема бегање :tv:

А мене не ме сакаш? Педерка бе... :nesum: Инаку вака се прави тоа:

ФИИИИИИИИИИИИИНАААААААААААААААЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!

:red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb3: :fcb3: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks: :red_sharks:

полека да не не го дочекаш финалето.......абе срцето ке те мани бре ееејјјјј смири се малку :pos2::pos2:

Thomas Müller: "Letztes Jahr habe ich noch in der Dritten Liga gespielt, jetzt stehe ich im Finale der Champions League. Das macht einfach riesig Spaß."

Милер: „Лани ова време играв трета лига а сега се спремам за финале на ЛШ. Многу ми е е забавно“...

Стварно? Дај не збори Томче :pos2: Можеше (да не речан мораше) и на првата и денес гол да даде ама како да му се лутиш после натпревар како овој вечерва? Само не дај Боже да утне таков зицер во финале ќе го скалпирам :baeh:

Туу таман се понадевав дека остана на претходната страна ова што го напиша Баварец, моравте да го цитирате. Ми ја сјеба мозилава, со скролови за хоризонтала сега пак ќе се расправам.:pos2::pos2:

Иначе, Баже, баш така се прави тоа.:vozbud::vozbud::vozbud:

полека да не не го дочекаш финалето.......абе срцето ке те мани бре ееејјјјј смири се малку :pos2::pos2:

Ми го извадија после 99та и 2001ва сега имам 12 цилиндричен титаниумски дизел од трактор вграден и гајле неам терам :wink:

Ти не си заслужил бе ( за разлика од Никола).Иначе да,така се прави тоа ама јас пак скромно ќе пишам само: ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!:pos2:

Врска немаш! :baeh:

Инаку се свести бе? :smir:

Туу таман се понадевав дека остана на претходната страна ова што го напиша Баварец, моравте да го цитирате. Ми ја сјеба мозилава, со скролови за хоризонтала сега пак ќе се расправам.:pos2::pos2:

Иначе, Баже, баш така се прави тоа.:vozbud::vozbud::vozbud:

ke го цитирам на наредните 10 страни хахахахахаха ако не се смири малку...дај барем ти смири го...да не имате еден навивач помалку

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom