Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ОТ ќе биде меч за историја... какви што по обичај се тие кога играат Баерн и Манчестер... само мислам курбан ќе оди Бундес заради ова... во сабота ај да те видам концентрирај се на Шалке после ова вечерва и во пресрет на реваншот...

ОТ ќе биде меч за историја... какви што по обичај се тие кога играат Баерн и Манчестер... само мислам курбан ќе оди Бундес заради ова... во сабота ај да те видам концентрирај се на Шалке после ова вечерва и во пресрет на реваншот...

Абе заеби и Бундес и Покал и Интертото и Лига Европа и што ли уште не, ова е важнооо:baeh::baeh::baeh: Лига на ШАМПИОНИ

Абе заеби и Бундес и Покал и Интертото и Лига Европа и што ли уште не, ова е важнооо:baeh::baeh::baeh: Лига на ШАМПИОНИ

Уште сум во gimli: мод... сега пијам чајче со мед па грлово да ми се среди... а ти може и ќе се сконцентрираш на испитот утре :smir: Крши нога брат :helou:

наградно питање до фановите на манчестер..... какво е чуството да погодиш пречка на крајот и да примиш гол у 90та+ ..........:baeh::baeh::baeh:

Уште сум во gimli: мод... сега пијам чајче со мед па грлово да ми се среди... а ти може и ќе се сконцентрираш на испитот утре :smir: Крши нога брат :helou:

Абе си го спремив јас испитот за утре немам галје. Ова вечерва ми беше додатна инспирација. Туку арно викаш дај и јас да си направам едно чајче, утре нема да можам ни А да речам.:)

Море, си ја сјебал минатана страна со сликите, еден саат ми ја отвора.:pos2: Закон се сите, е ова беа прави навивачи. Очекувам слики ОДМА. Фрос ми ги прати нејзините по мсн.

Одлична игра на нашите во вториот дел и заслужена победа....OLICCCC:vozbud::vozbud::vozbud:

наградно питање до фановите на манчестер..... какво е чуството да погодиш пречка на крајот и да примиш гол у 90та+ ..........:baeh::baeh::baeh:
Не е исто како во финалето 99 година ама сепак боли. Разликата е што има уште еден натпревар и ништо не е решено:smir:

Абе си го спремив јас испитот за утре немам галје. Ова вечерва ми беше додатна инспирација. Туку арно викаш дај и јас да си направам едно чајче, утре нема да можам ни А да речам.:)

Море, си ја сјебал минатана страна со сликите, еден саат ми ја отвора.:pos2: Закон се сите, е ова беа прави навивачи. Очекувам слики ОДМА. Фрос ми ги прати нејзините по мсн.

:salut:

Да довршам со фејс само секунда.

П.С: претходната кога ќе ја отворам мене само ми ги смалува сликите...

Честитки за победата :smir: Не дека сум фан на Баерн, но ми се наполни душата што изгуби Манчестер...а и многу убаво изигра Баерн, се гледа дека има напредок и дека испаѓа од кризата...

Незнам шо да кажам,овоа вечерва беше нешто неописливо,феноменално,го дигнавме студиото во воздух (на 1-1 пукнав шише со вода :pos2:).Честитки до сите баварци и до цела екипа шо бевме во емисија,мислам дека поминавме неверојатно и пред емисијата...одлично е да си баварец,а ја сум еден таков ГОРД БАВАРЕЦ :bayern::bayern:

http://www.megaupload.com/?d=GQG7XWXN

Повелете сликите :smir:

@ Никола

Ај ти прати ми ги тие од Фрос :salut:

На што да ти ги пратам? Не си никогаш на мсн да т***м.:baeh: (Ќе не бриши некој, чувствувам):)

Е нема.
Ivica Olic: “We can’t be conceding a stupid goal like that in the first minute, but we tried to get after them throughout the game. We were much better in the second half. A win is always better than a draw. The atmosphere was incredible. Normally I don’t hear anything when I’m playing, but I heard the support the whole time tonight. We’ll have to do just as well or better next week if we’re to make it to the semi-finals.”

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom