Абе заеби и Бундес и Покал и Интертото и Лига Европа и што ли уште не, ова е важнооо:baeh::baeh::baeh: Лига на ШАМПИОНИОТ ќе биде меч за историја... какви што по обичај се тие кога играат Баерн и Манчестер... само мислам курбан ќе оди Бундес заради ова... во сабота ај да те видам концентрирај се на Шалке после ова вечерва и во пресрет на реваншот...
Абе заеби и Бундес и Покал и Интертото и Лига Европа и што ли уште не, ова е важнооо:baeh::baeh::baeh: Лига на ШАМПИОНИ
Абе си го спремив јас испитот за утре немам галје. Ова вечерва ми беше додатна инспирација. Туку арно викаш дај и јас да си направам едно чајче, утре нема да можам ни А да речам.Уште сум во gimli: мод... сега пијам чајче со мед па грлово да ми се среди... а ти може и ќе се сконцентрираш на испитот утре :smir: Крши нога брат :helou:
Не е исто како во финалето 99 година ама сепак боли. Разликата е што има уште еден натпревар и ништо не е решено:smir:наградно питање до фановите на манчестер..... какво е чуството да погодиш пречка на крајот и да примиш гол у 90та+ ..........:baeh::baeh::baeh:
:salut:Абе си го спремив јас испитот за утре немам галје. Ова вечерва ми беше додатна инспирација. Туку арно викаш дај и јас да си направам едно чајче, утре нема да можам ни А да речам.
Море, си ја сјебал минатана страна со сликите, еден саат ми ја отвора.:pos2: Закон се сите, е ова беа прави навивачи. Очекувам слики ОДМА. Фрос ми ги прати нејзините по мсн.
На што да ти ги пратам? Не си никогаш на мсн да т***м.:baeh: (Ќе не бриши некој, чувствувам)http://www.megaupload.com/?d=GQG7XWXN
Повелете сликите :smir:
@ Никола
Ај ти прати ми ги тие од Фрос :salut: