Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Верувам дека вГаал знае што прави - сигурно не е будала да не го пушти ако овој е 110% фит и способен да придонесе за екипата.

Точно така, и јас верувам дека знае што прави, ја стекна мојата доверба дека стварно работи човекот и има некоја јасна визија пред себе. На почетокот бев голем песимист за него, но сега немам сомнежи, тој е вистинскиот човек за Баерн во моментов.

Гомеж имал 15 ударци у оквир гола, во последниве три утакмици и мислел тежок баксуз го фатил.
“I felt jinxed,” he said, “there was always something in the way – the post, the keeper, a leg or something else.
:pos2:
“When the ball went in, it was a huge weight off my shoulders,”
:pos2:

Und was rät er Franck Ribéry? Der Holländer am Montag Abend in der BR-Sendung „Blickpunkt Sport“: „Ribéry wird besser als je zuvor, wenn er zurückkommt. Ich würde an seiner Stelle bei Bayern bleiben, weil sie einen guten Trainer haben und immer besser werden.“
Да бил вГаал Рибери би останал во Баерн зошто во Баерн имале супер тренер... Скромно, скромно :pos2:

Исто коментира дека е сигурен дека Рибс ќе биде подобар од кога и да е кога ќе се врати стандардно во прва постава.

Мислам дека е доволно јасна ситуацијата тука... Сите му кажаа убаво на Рибс да остане па сега ќе видиме... :smir:

Да бил вГаал Рибери би останал во Баерн зошто во Баерн имале супер тренер... Скромно, скромно :pos2:

Исто коментира дека е сигурен дека Рибс ќе биде подобар од кога и да е кога ќе се врати стандардно во прва постава.

Мислам дека е доволно јасна ситуацијата тука... Сите му кажаа убаво на Рибс да остане па сега ќе видиме... :smir:
Види, кружи дека Ван Гал и Рибери се искарале. Превземено од интервју на Олиќ со јутарни лист.

Tridesetu je prebacio iza leđa, igra za Bayern, uživa.
– Pritisak postoji, trener Louis van Gaal puno traži. Puno analiziramo, Nizozemac nas tjera da živimo nogomet, da puno razmišljamo, a na svakom treningu igramo i samo na taj način možete "kupiti" mjesto u prvih 11. Leverkusen je opasan, ali mislim da ćemo slaviti u svibnju baš na ovom balkonu – pokazivao je Olić na balkone ispod tornjeva znamenite crkve na Marienplatzu.
Priča sezone je Ribery.
– Da, nije se slagao s trenerom. Sada su mu u klubu dali ultimatum da do kraja ožujka potpiše novi ugovor. Ako to ne učini, i Van Gaal će ga prekrižiti.
Protiv Mainza je blistao Robben.
– Strašan igrač i, što je vrlo važno, još je veći profesionalac od Riberyja, iako mi je on bolji igrač.
Je li vam Bayern posljednja stanica u karijeri?
– Imam ugovor s Bayernom na još tri godine i ne bih išao u Englesku ili negdje drugdje u klub koji se bori za peto mjesto. Zato, ako ću željeti nakon toga igrati, to sigurno neću moći u Bayernu, gdje je sezona promašena ako ne osvojiš naslov prvaka. U HSV-u bi me uvijek voljeli vidjeti, možda ondje završi moja klupska priča.

Значи Ван Гал му дал ултиматум на Рибери, ако не потпише нов договор до март нема да го става во игра и ќе проба да му ја уништи кариерата. 1,5 година резерва да седи.
Или Олиќ се плаши дека кога ќе се врати Рибери ќе ја грее клупата.
:raz:

Нема врска ова,неможе да му се закануваат вака.Да му поставиле ваков ултиматум уште зимава ќе си отидеше.Мислам нема никаква логика,Баерн не Лацио и Лотито па сеа ај ќе се закануваме и тужиме ако некој не сака да игра веќе за клубот.Мислам дека Баерн не би си дозволил таква работа.
Фората е сеа Рибери да потпише зошто стварно има добра иднина тука,поготово од кога дојде Робен,а и летово треба да дојдат уште некои ѕверки,такада ќе видиме како ќе испадне.

Се согласувам. Новинарски глупости веројатно извадени од контекст (можда скроз од почетокот на сезоната уште пред да дојде Робен кога вГаал сакаше да го игра Рибс како плеј во 4-4-2 дијамант формација па имаа некои несогласувања).

Убаво вика Ченто не сме ние некоја третокласна италијанска екипа - таму со вакви глупости се служат. Рибс ќе игра во прва кога ќе е спремен за тоа - мислам се темпира за Лига на Шампиони.

Se soglasuvam so vas
No ako e vistina toa so go rekol Olic:uvo: toj bil ili pot narkoza ili liznal so pamet:toe: toj nemoze da zbori za Ribery deka ne mu odi muabetot so VGall (ima koj da kazue ako e vistina ne samo da treska gluposti)

Супер Потпис имам нели :)
Иначе ке ги растуриме на Волвсбург:)И ке биде поред 10та победа:pos2::bayern::bayern:

Супер Потпис имам нели :)
Иначе ке ги растуриме на Волвсбург:)И ке биде поред 10та победа:pos2::bayern::bayern:
Браво ТоРпЕдО, си го смена Јувентус и сега гајле си немаш. Баерн секоја втора сезона освојува Бундес Лига, а ништо не е послаб од јувентус во ЛШ.

Браво ТоРпЕдО, си го смена Јувентус и сега гајле си немаш. Баерн секоја втора сезона освојува Бундес Лига, а ништо не е послаб од јувентус во ЛШ.

4 титули имамe профи, колку Интер и Јубе заедно...:)
baern baern

:pos2::pos2::pos2:

Значи нешто што најмалце очекувам е провокација од Интер за успехот во лигата на шампионите.Па момак,тука можеме лекција да ви предаваме,пошто очигледно тешко ја учите.

не ме сфаќај погрешно,ме испровоцира твојот пост.Секое добро!:helou:

Кога ќе сфатите дека првенството ви е гола вода. А тоа за Јувентус се виде кој е кој,а и Интер на неколку пати имаат осетено така да постов не ти вреди 5 пари.

Ај бе нека си зборуваат колку сакаат, ќе има кажеме на талијаниве по втор пат кој е кој во Европа, па ништо чудно и после пак да се паднеме со некој од таму, али чисто сумњам Интер или Милан да ги поминат англичаниве.
Е сега за тоа со изјавата на Олиќ, одма е демантирано од него дека нешто такво воопшто кажал, тој само рекол дека Рибери е најдобар играч и дека е само прашање на време кога ќе биде стартер одново. Другото сето се новинарски филувања како и секогаш.
Мене ме чуди една работа, зошто никој на официјалнава од Баерн нема зборувано за тоа што се случува во одбраната, како планираат да се подобруваат и сл, оти Мичо стварно не е на ниво послениве неколку натпревари, а немам прочитано ништо официјално во врска со тоа.:toe:

Сакам на 6ти, Робен пак да даде од фри кик гол!!:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom