Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се однесува до мене HB ама не беше фокус на сликата марката баварско пиво :smir:

Инаку вБајтен повторно се јави со оптимистичка прогноза дека шансите да неговиот добар пријател Рибери остане во Баерн се покачени. Рибери му рекол дека продолжувањето на договорите вчера е одличен сигнал за него самиот и за целиот тим.

Јас мислам дека единствено ќе го натера Рибс да остане ако му ветат од управата дека повторно летово ќе купат едно или две засилувања од типот на Робен. Тој стопати има изјавено дека не го интересираат парите, туку сака да освои трофеј во ЛШ. И кажа, сака неговиот тим да биде конкурентен со европскиот крем. Но, мислам дека ако ја задржиме оваа форма, и Рибс да се вклопи навреме и да ја врати посакуваната форма, имаме големи шанси за ЛШ и секако дека не би требало да се двоуми после евентуално освоен трофеј во ЛШ. Па в година да бидеме првите што го одбраниле. :) Малку залетав ама ако, убаво е.:)

Ништо не се знае за Рибери сеуште, 2,5 години е кај нас и изнам дека кога игра добро и дава голови секогаш е оптимист за договорот. Лани со Дортмунд нагости, кога даде гол од слободен и кога отиде кај Ван Гал иако се знаеше дека имаат нарушени односи. Мислам дека ако Рибери се врати во форма, ќе потпише за нас. Тука се вбројуваат многу фактори кои се на наша страна, Ван Бујтен како негов најдобар другар што му преведувал кога дошол во Германија, убавиот и мирен живот мо Минхен, играчите и навивачите го обожаваат, и желбата да се врати и да покаже дека е најдобар играч во Баерн. И плус ако му ветат дека ќе купат барем уште двајца играчи летово мислам дека 90% ќе потпише за нас.:)

И да, управата размислува за нови договори со Бомел, Герлиц, Ренсинг и Бут, кадештo многу веројатно е дека Бут и Бомел ќе добијат двегодишни договори.
Милер и Бадштубер изјавиле дека сакаат да ги следат стапките на Швајни и на Лам и да останат засекогаш во Баерн.:)

Кој е расположен и во можност за бодрење на нашиот тим, утре се собираме пред Irish Pub, во 15 : 20. Ајде мора да продолжиме со ваквата форма, да ги тепаме и Волзбург на нивни терен, да им се одмаздиме слатко за лани.:zlo:

Ме мрзи да пишам...
...............Olic.......Gomez............

...............................................

Muller..............................Robben

.............Basti.......MvB..............

Badstuber...Demi....DvB......Lahm

......................Butt....................

На полувреме влегува Рибери...

Тип: 2 у 2!baern

Кој е расположен и во можност за бодрење на нашиот тим, утре се собираме пред Irish Pub, во 15 : 20. Ајде мора да продолжиме со ваквата форма, да ги тепаме и Волзбург на нивни терен, да им се одмаздиме слатко за лани.:zlo:

ВолФСбург :smir:

И се геледаме нормално (може да каснам малку али доаѓам) cheers: :red_sharks:

И јас како што врви времево се повеќе сум оптимист, посебно ако сме вака непобедливи. Ќе видиме во март.

Mozete da vidite deka Demikelis igra i stoper no i lev bek Batstuber mnogu spor e i ne moze da pokira:tapp:
LSH ce bide tesko so covekov mora da probamo so Pranjic ubeden sum deka 100puta pojako bi izigral od Badi :toe:

Ај сеа коа сум 99% дека ве фатив 2ка,пуштете им еден гол да ви даат,оти на друг лист ја иам ГГ :smir:

Иначе браво за Баерн,се повампирија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom