Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Баерн,ме изненадија ,,, е тоа ти се вика СРЦЕ НА ТЕРЕН! браво!

Каков натпревар, секоја чест за играта! Не ми се веруваше дека Баерн по променливите изданија сезонава може толку совршено да изигра против Јувентус, во гости. Како да немаше втор тим. Немам зборови... :vozbud:

Браво за Баерн и верував дека Ван Гал ќе ја оправда неговата улога во тимот. Мислам дека му требаше време да ги среди играчите. Очекувам далеко да стигне Баерн и да биде оној стариот кој ниеден тим не го посакува за противник.

Ај секоја чест! Срамнија ги Јувентус со земја, у сред Торино! Иако лично очекував да заврши 0-0. Си покажа Баерн дека сепак е најголемо име во Германија, а некои си Волфзбург и Штутгарт.

Браво честитки и од мене им казавте кај им е реалноста да не се палат другпат,излеа подобро ке им беше да гледаа шехерзад денес:pos2:

Сега мислам дека има огромна самодоверба, Рибс нема да сака да си оди, Гомеж и Прањиќ влегуваат во форма. Олиќ го обожавам таков играч се нема родено досега. Претрча 15 километри сигурно. Тимошчук исто така добро изигра. Абе ова супер ни дојде.

Браво браво одлично изиграно денеска, едноставно им покажавте на италијанциве како се игра фудбал. Само жал ми е за Швајни шо не даде гол дечкото денеска се растури од шутирање и од трчање. Честито победа и пласман во 1/8 финале:)

па како шо кажа овој на канал 5+ само прво полувреме Швајни имал претрчано 6 километри...:vozbud:

'Рже не се држе бе.... :fcb2:

Натпревар за срце и дууша... Мераци како не времињата. Сред Торино во шише ги ставивме не знаеа кај да се свртат... We're back baby :helou:

Честито победа неочекувано добро изигравте и многу среќа во 1/8 финале

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom