Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
„Јирген Клинсман останува наш тренер. Ние сме задоволни од неговата филозофија на игра. Тој е вистински тренер за нас“, изјави во интервју за германскиот весник „Билд“, Карл Хајнц Румените, директор на баварците. Румениге не се сложува со критиките на новинарите, истакнувајќи дека Клинсман и натаму ја има полната доверба за да го реализира она што го замисли во клубот пред сезоната.
„Ние му дадовме доверба да работи во клубот. Сега ќе седнеме заедно и ќе ја анализираме моменталната ситуација. Од почетокот тој ги реализираше сите работи кои ги зацрта. Само резултатите не се онакви какви што се очекуваа. Треба трпение и резултатите, сепак, ќе дојдат“, дополни директорот...
на Баерн (М). Менаџерот на тимот Ули Хенес, вчера имал состанок со капитенот Марк Ван Бомел од кого барал да го врати лидерството во тимот и да престане со глупостите кои ги прави во последно време на терените.

„Јирген Клинсман останува наш тренер. Ние сме задоволни од неговата филозофија на игра. Тој е вистински тренер за нас“, изјави во интервју за германскиот весник „Билд“, Карл Хајнц Румените, директор на баварците. Румениге не се сложува со критиките на новинарите, истакнувајќи дека Клинсман и натаму ја има полната доверба за да го реализира она што го замисли во клубот пред сезоната.
„Ние му дадовме доверба да работи во клубот. Сега ќе седнеме заедно и ќе ја анализираме моменталната ситуација. Од почетокот тој ги реализираше сите работи кои ги зацрта. Само резултатите не се онакви какви што се очекуваа. Треба трпение и резултатите, сепак, ќе дојдат“, дополни директорот...
на Баерн (М). Менаџерот на тимот Ули Хенес, вчера имал состанок со капитенот Марк Ван Бомел од кого барал да го врати лидерството во тимот и да престане со глупостите кои ги прави во последно време на терените.
Како претходно да не правеше глупости.Претходната година неколку пати доби црвен картон за глупости.Јас знам дека Ван Бомел има улога во тимот да спречува акции и да ја држи средината,но смее да добива толку многу црвени картони и да го остави тимот на цедило.Треба малку да смири темпераментот,ако сака да остане капитен.

Според мене вака би требало да изгледа составот
---------Голман(само да не е Ренсинг)----
--Одо---Лусио----Брено------Лам
-------------Отл(може и Ван Бомел ако се смири)
-----Боровски---Зе Роберто------
-Швајни---------------------Рибери
----------Тони-------------------

Сметам дека во ваква тактика тимот ќе биде доста посигурен и нема да се примаат многу голови,односно дека средината ќе воспостави контрола на теренот.Малку ќе биде потешко за давање голови,но сепак оваа тактика ќе функционира многу подобро од онаа старата.

1. Тони боље игра кога има партнер во нападот.

2. Не му е на Боровски таа позицијата на теренот.

Абе мора да го ставите Бут(Бат)прв голман закон е типот,многу добро играше во Леверкузен,памтам и голови даваше а башка од Ренсинг е два пати подобар:wink:

1. Тони боље игра кога има партнер во нападот.

2. Не му е на Боровски таа позицијата на теренот.
Боровски игра централна средина со можност да игра и малку понапред.Инаку за тактиката многу е слаб делот во централната средина и затоа би било подобро кога би имало повеќе фудбалери во тој дел на теренот.Вистина е дека Тони игра подобро со партнер,но и вака може да се снајде.

Не ми е јасен овој Подолски... Како може кога игра за Баерн нигде да го нема, а за Германија на секој натпревар гол да дава :toe:?!

Не ми е јасен овој Подолски... Како може кога игра за Баерн нигде да го нема, а за Германија на секој натпревар гол да дава :toe:?!
Тимот незнае да го искористи, како што Ливерпул незнаеше за Крауч. Прекрасен фудбалер, и ке си замине од Баерн тоа 100% сум сигурен.:vozbud:

Подолски сам изјави дека ке си оде од баер

Подолски сам изјави дека ке си оде од баер
Па нормално, како ке трпи на клупа да седи? Има доволно квалитет за да игра во први 11, затоа ке си најде нов клуб.:helou:

Па нормално, како ке трпи на клупа да седи? Има доволно квалитет за да игра во први 11, затоа ке си најде нов клуб.:helou:
Абе каков квалитет, дупка е, најпреценет играч во Германија. Пандев го врти на мало прсте на Подолски.

Ајде ајде, оди таму на Хамачи да те расплескам. :pos2:
Научи да шутираш слободни удари :pos: Не е тоа среќа, тоа е уметност, а кој ти е крив што ме фаулираш на дваесетина метри :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom