Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека Клинсман треба да се мења у скоро време О.Хицвелд е лекот за Баерн,нека земат и друг само Клинсман да не биде

Хицвелд???
Хехе, по камен селектор и тренер неам видено во животов. Со Фарски Острови да изиграш нерешено треба да си... ццц...

Еве една вест што малку ме израдува:

По пензионирањето на Оливер Кан, на голманската позиција на Баерн Минхен застана Михаел Ренсинг, но поради големиот број на примени голови неговата позиција е крајно несигурна. Баерн Минхен планира во јануарскиот преоден рок да донесе ново, познато име на голманската позиција.
Еден од листата е и Тимо Хилдебранд, кој во моментов не ужива првотимски статус во Валенсија па е во потрага по нов клуб.

Мене не ме радува толку.
Подобро да го земат Нојер, Адлер или Боруч.

Хицвелд???
Хехе, по камен селектор и тренер неам видено во животов. Со Фарски Острови да изиграш нерешено треба да си... ццц...

Не е на Австрија селектор, на Швајцарија е. Ама пак, пораз од Луксембург...:kesa:

И Барен да си го земи Адлер од Леверкузен (ако вејче зема голман).

Еве една вест што малку ме израдува:

По пензионирањето на Оливер Кан, на голманската позиција на Баерн Минхен застана Михаел Ренсинг, но поради големиот број на примени голови неговата позиција е крајно несигурна. Баерн Минхен планира во јануарскиот преоден рок да донесе ново, познато име на голманската позиција.
Еден од листата е и Тимо Хилдебранд, кој во моментов не ужива првотимски статус во Валенсија па е во потрага по нов клуб.

Да типот е звер невиден многу добар голман само шо не може да се покаже во Валенсија зошо не е прв голман сум го гледал неколку пати добар е а и не е скап.

KONECNO POBEDA!!!!!!!!!!!!!!!
Ja rekov dur ne tepa Baern,ne pisuvam,pa eve na iljaditiod moj post konecno pobedija i se nadevam deka ke prodolzat taka.Utre so FIorentina ocekuvam isto taka pobeda.Ke bide edna stvarno specijalna utakmica od mnogu aspekti.

Не баш најубедлива победа на Баерн во саботата. Али како и да е, бодовите се битни ... :wink:

KONECNO POBEDA!!!!!!!!!!!!!!!
Ja rekov dur ne tepa Baern,ne pisuvam,pa eve na iljaditiod moj post konecno pobedija i se nadevam deka ke prodolzat taka.Utre so FIorentina ocekuvam isto taka pobeda.Ke bide edna stvarno specijalna utakmica od mnogu aspekti.

Честито илјадити пост! Нека ти се множат :smir:!

Ајде вечер,можеби и најтешкиот и најважниот досега натпревар од сезоната со Фиорентина.Мораме да одиме на победа без калкулации,бидејќи играме дома,и можеме да си ја завршиме работата околу понатамошниот пласман во лш!!Такада нека им се посреќи вечер и со добра игра Баерн да тепа!!!!Искрено горам од желба вечер да победиме!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Фала богу,конечно имам форум!
Денес тежок натпревар за двете екипи,а посебно за мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom