Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Само едно не ми е јасно како можат со ваков состав неможе да тепа екипа како Бохум.
Јас ќе ти кажам како.
Играчот со број 22 да игра на место на играчот со број 1 и се ќе се среди.

Јас ќе ти кажам како.
Играчот со број 22 да игра на место на играчот со број 1 и се ќе се среди.

Епа Клинсман незнам што чека колку утакмици Баерн треба да киксне и колку гола да прими за да го пушти да брани Hans-Jörg Butt или Thomas Kraft.

вица ли до толку да бидат камења бе леее 3-1 водат крај 3-3 бегај таму :tapp:

Иако е ветеран сигурно е подобар голман од глаучов Ренсинг.
Голем дел од мечевиве ги заебавме поради него, не знам за денес, ама мислам дека најмалце за 1 гол е крив тој.
Нека каже некој што го гледал мечот.

и мене ме заебаа.... барам темава да се преименува во клуб за пожалби - Баерн

Аман бе, сите вие што се жалите сте за Милан :)
Ај ќе ве видиме вечер :)

интер игра вечер , иначе овие баерн заедно со милан се две екипи што ме коштаа гароЊера во охрид :) :)

So ovoj tim da ne mozis da vladeis vo Germanskata liga???Golem sram...Takov tim moze da se bori i za Premier liga i za Liga na sampioni a ne vo Germanija ali ete.Ali po toa kolku e glupa i lita ligata vo Germanija za ocekuvanje e za nekolku kola Baern bide prv.Bidejki sekogas e taka.Nekoj ako zabelezi dve pobedi po red i odma leta 7 mesta nanapred

Иако е ветеран сигурно е подобар голман од глаучов Ренсинг.
Голем дел од мечевиве ги заебавме поради него, не знам за денес, ама мислам дека најмалце за 1 гол е крив тој.
Нека каже некој што го гледал мечот.
Јас го гледав натпреварот и морам да признаам многу ме разочарува тимов.Едноставно Баерн играше убаво во текот на натпреварот,но откога ги дадоа трите гола,се опуштија и Бохум создаде неколку шанси кои подоцна ги претворија во гол.
Но доста за тоа,има големи проблеми во одбраната,некако делуваат дезориентирано дефанзивците.Тоа е можеби поради тоа што се тројца и немаат најдобра комуникација.
Морам и уште еднаш да спомнам дека Ренсинг не е за во Баерн.Дечкото нема врска од бранење,последниот гол што го прими беше трагедија.

Клинсман не е на голот за да е тој виновен.

Abe dosta vise so toj Rensing me puknavte vise.Kako ne svakjate deka ne e tamu problemot.Ne e toa!!!Kako moze za niza od 5 katastrofalni rezultati da bide golmanot kriv.Se slagam deka ne e sjaen,ama negovite kiksovi ne se odlucni pri katastrofalnite rezultati.I dobro sea eden gol po greska primil.Sto znaci toa?Rezultatot trebalo da bide 3-1 na kraj,a na 3-3.I koj e tuka kriv???Kako ne gledate deka NEMAME napada.Ednostavno nemame napad,zadnji 10 gola za Baern gi dadoa V Bajten Ze Roberto Svajnstajger....Sredinata ne funkcionira,posebno defanzivniot del,kapitetenot e katastrofa,i negoviot odnos,i odnosot sprema nego.Odbranata na periodi ja biva na periodi ne.I kako ne svakjam najdovte za golmanot da se faitite.Stisnatosta na Henes letovo,ne dovede do ova.I toa use togas go zborev,ama ne svakjaat.Si saka da se vlozat debeli pari be!!!!!Ne go ostavas Klinsman da raboti so Ze Roberto 34 godini,V.Bomel neznam i so prai vise na teren,so Sosa Otl,RIberi 3 meseci topka ne fatil,Altintop pola sezona povreden,Podolski isfrustriran,Klose i Toni ne funkcioniraat i sakas rezultati.E nema!!!I milo mi e za da svata ednas za sekogas.Ni se desi prehlani taka,se svestija i mislevme deka ke svatat vise.Oni ziveat so faktot deka 4 pati sme osvoile LS i kao dosta e!!!Ne se zivee na stara slava,so napisa eden neznam koj bese dali na edna internet strana.Ili ke daat 100 milioni zimava ili niso ne praime!!!!

не знам што се случува со баерн 3-3:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom