Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги видов головите, ама како што напишав погоре, сигурно голманот е виновен за најмалце еден примен гол.Пa го видовте ли третиот гол на Бохум ?
Аматерски голман ке ја фатеше таа нафрлена топка.
Не треба ништо да се менува, туку играчот што носи нумеро уно треба да се стави во Recycle Bin и да се направи Empty Recycle Bin.Тим како Баерн не смее да си дозволи такви опуштања. Нешто треба да се менува. Се надевам дека ќе успеат да ги најдат причините за лошата серија и ќе почнат да имаат подобри резултати.
Зеде Баерн удолница, треба нешто да се преземе итно. Срамота е таква екипа во слабо првенство онака да се опушта!
Колку што знам Бомел не е повеќе капитен, ама не сум сигурен.Да треба да се преземе нешто. Треба Клинсман да си оди а и неговиот капитен Ван Бомел а и што побрзо да си го земат Пандев
Пред се да ти кажам не се чуди што те цитирам скоро секогаш,бидејќи цитирам само фанови,а не некој што нема појма од фудбал и Баерн.Колку што знам Бомел не е повеќе капитен, ама не сум сигурен.
А Клинсман не смее да си оди, се гледа дека со срце го води Баерн.
А Пандев, се разбира дека треба да го купат![]()