Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пa го видовте ли третиот гол на Бохум ?

Аматерски голман ке ја фатеше таа нафрлена топка.

Нареден пат...
кога ќе го ставам вашиот усран тим на ливче...
ќе биде тек од кога оној педер Клинсман ќе си замине на минимум 500км од Минхен.
Денеска изгубив потенцијални 27. 370 ден ради Баерн.
Страшна серија редите.
Незапамтена од постоењето на Баерн па наваму.
Или Карл и Ули веќе не се истите... (остареле)
или bet%win нашле мала врата во вашиот тим.

Како и да е... ова е срамота за Баерн.
Незапамтена.
Недоживеана досега. :kesa:

Пa го видовте ли третиот гол на Бохум ?

Аматерски голман ке ја фатеше таа нафрлена топка.
Не ги видов головите, ама како што напишав погоре, сигурно голманот е виновен за најмалце еден примен гол.

Тим како Баерн не смее да си дозволи такви опуштања. Нешто треба да се менува. Се надевам дека ќе успеат да ги најдат причините за лошата серија и ќе почнат да имаат подобри резултати.

Тим како Баерн не смее да си дозволи такви опуштања. Нешто треба да се менува. Се надевам дека ќе успеат да ги најдат причините за лошата серија и ќе почнат да имаат подобри резултати.
Не треба ништо да се менува, туку играчот што носи нумеро уно треба да се стави во Recycle Bin и да се направи Empty Recycle Bin.

Ова се случува на сите тимови дури и на најдобрите.Едноставно паѓаат во криза и тука се глеаат кои се вистинските навивачи...Навивачите на Баерн остануваат верни за својот тим и во победа и во пораз...Исто ко со манчестер се работите и знам дека после неколку натпревари ке се врати тимот мегу првите.Иначе не сум фан на Баерн:helou:

Сеа ги видов головите на Сител. Се прашувам само, каде ли леташе Ренсинг при третиот гол на Бохум, нишо повеќе ... :nesum:

Зеде Баерн удолница, треба нешто да се преземе итно. Срамота е таква екипа во слабо првенство онака да се опушта!

Зеде Баерн удолница, треба нешто да се преземе итно. Срамота е таква екипа во слабо првенство онака да се опушта!

Да треба да се преземе нешто. Треба Клинсман да си оди а и неговиот капитен Ван Бомел а и што побрзо да си го земат Пандев

Да треба да се преземе нешто. Треба Клинсман да си оди а и неговиот капитен Ван Бомел а и што побрзо да си го земат Пандев
Колку што знам Бомел не е повеќе капитен, ама не сум сигурен.
А Клинсман не смее да си оди, се гледа дека со срце го води Баерн.
А Пандев, се разбира дека треба да го купат :)

Сите тимови запаѓаат во вакви кризи ама мислам дека Баерн во неговите редови има веќе играчи кои не треба да останат и кои не прикажуваат никаква игра за тимот како Тим Боровски и 'јакиот' Подолски кој се скапа од плачење за да го стават прва постава.
Иначе ќе ивидите наредно коло па и понатаму Баерн ке направи серија победи и повторно ке биде шампион.

Lele se poise i poise se nerviram.Mora da se reagira,mora nesto da se napravi.Kaj se Henes i Rumenigie sea!!!!Koga najvise se potrebni.Kan kritikuva Bekenbauer kritikuva,toa e dovolen pokazatel deka nesto mora da se menuva,ne moze vaka.Ako se prodolzi vo ovoj stil moze da bide fatalno za ovaa sezona.Hamburg se 7 boda pred nas,na prvoto mesto.Spored mene ili Klinsman i Baern ke tepaa na slednata utakmuca kako sto treba,ili mislam deka tuka treba da bide krajot.Dovolno bese vekje.I ja trpev i trpam,i naogjam uste nacini da go opravdam,ama ako vo slednata utakmica nema promena,ondak gotovo e!!!Pa neam namera 1000-ditiot post da mi bide kukanje za spas na Baern.Nema logika!!!

p.s.
Dur ne tepame ne pisuvam!!!Zimi se!!!

Колку што знам Бомел не е повеќе капитен, ама не сум сигурен.
А Клинсман не смее да си оди, се гледа дека со срце го води Баерн.
А Пандев, се разбира дека треба да го купат :)
Пред се да ти кажам не се чуди што те цитирам скоро секогаш,бидејќи цитирам само фанови,а не некој што нема појма од фудбал и Баерн.

Официјално ван Бомел е сеуште капитен на Баерн,но верувам дека во најбрзо време ќе биде променето тоа

Нема причина да се лутам, јас мислам дека Лусио треба да биде капитен, долго време е во тимот а и сигурен сум дека има голем авторитет и почит кон него од соиграчите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom