Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ван Бојтен :zver: , сите ги начна, само не знам зашо не играше против Лион во вторникот. Клинсман ваљда најдобро знае ... :nesum:

Па Ван Бојтен ви беше еден од подобрите индивидуалци во тимот порано па и најверојатно сега играше супер во одбрана а знаеше и понекогаш да одигра одлично во офанзива :)

Па Ван Бојтен ви беше еден од подобрите индивидуалци во тимот порано па и најверојатно сега играше супер во одбрана а знаеше и понекогаш да одигра одлично во офанзива :)
Ова го кажуваш поради двата гола што ги прими Милан??? :)

ДА НЕ ЧУЈУ НЕКОЈ НЕШТО ДА Е КАЖАЈА БАЕРН ЈАК ОВОЈ ОНОЈ ВРСКУ НЕМАВ СВЕ ДА ГИ ГА Е.. !!!! Ц Ц Ц Ц Ц Ц за 7 000 ме бутнасва систем лишче све фати само још она беше фикс

И мене ме искинаа... морам да дојдам на фан клубов да ги попцујам малце

Од небо се гледа дека играчиве играат против Клинсман, не може на друг начин да се објасни нерешеното против Бохум

Леле не е можно ова, ццц... Одбраната е катастрофа, голманот под идно да се менува, подобро нека земат некој 16-годишник, па јас ќе бранам и нема да примам девет голови во последните три кола. Маме да му ебем на Ренсинг.

Забегани се премногу овие Баерн се треба да сменат од тренер до играчи :nerv:

Забегани се премногу овие Баерн се треба да сменат од тренер до играчи :nerv:
Јас мислам дека да се смени цела одбрана со голманот на чело и ќе се среди се. И да дојде Пандев во напад, затоа што некако напаѓачиве спијат, се играчи од среден ред и одбрана даваат голови.

Реков и минатата недела а и оваа ке постирам.. КЛИНСМАН ПОД ИТНО У АУТ.
И мене ме заебаа за кладилницата... :tapp::tapp::tapp:

Недозволиво од 3-1 за 2 минути да примиш 2 гола .. ц ц ц

Реков и минатата недела а и оваа ке постирам.. КЛИНСМАН ПОД ИТНО У АУТ.
И мене ме заебаа за кладилницата... :tapp::tapp::tapp:

Недозволиво од 3-1 за 2 минути да примиш 2 гола .. ц ц ц
Клинсман не е на голот за да е тој виновен.

Јас мислам дека да се смени цела одбрана со голманот на чело и ќе се среди се. И да дојде Пандев во напад, затоа што некако напаѓачиве спијат, се играчи од среден ред и одбрана даваат голови.

ако сакаш ке сменат цело клупско раководство.. се игра тимски бе човек не е само одбраната виновна за примените голови или голманот.. тука се и напагачите кои треба да даваат голови а не да спијат.

Епа многу лоши играчи купувате Одо сте го земале откај нас што ви требаше јас незнам Клинсман нели гледаше како играше во Милан ке земе топка кога ке треба да нафрли топката одеше во тиквите + не беше толку добар во дуели.
пс - Каде е супериорноста на Лука Тони да не е повреден нешто ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom