Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1-1 крај. Голот го даде Зе Роберто (со глава :pos:), а Клосе центрираше. Лион беа добар противник и најреално, нерешено е заслужен резултат (со оглед на тоа што и Лион имаа бајаги шанси :icon_neut).

незнам шо е со баерн во последно време

Odlicno izigra Baern spored mene,mnogu podobro od prethodno.Ja gledav utakmicata i nemase da bide voopsto nezasluzeno ako pobedevme,zosto imaa mal milioni sansi za vtor gol,vo odbrana bea na nivo,so mali greshki,a Riberi si beshe Ribery-fantazija.Odo se pokaza daleku podobar otkolku Lel,samo Svajnstajger nekako ne blesna.Se na se,mozese cista pobeda,ama i ova ne e los rezultat.

На баерн му треба менување од корен. Не го сваќајте како провокација али во последните години баерн е во страшна криза. :smir:

Сакаш да кажиш дека Јувентус и Фиорентина па и Рома лани беа посилни од Баерн :pos:

Odlicno izigra Baern spored mene,mnogu podobro od prethodno.Ja gledav utakmicata i nemase da bide voopsto nezasluzeno ako pobedevme,zosto imaa mal milioni sansi za vtor gol,vo odbrana bea na nivo,so mali greshki,a Riberi si beshe Ribery-fantazija.Odo se pokaza daleku podobar otkolku Lel,samo Svajnstajger nekako ne blesna.Se na se,mozese cista pobeda,ama i ova ne e los rezultat.
Ne si gledal izgleda najdobro, lyon mozese od poslednata kontra da ja zamolkne allianz arena:kafe:

па имаа повеќе шанси лион ја гледав ја на бе92

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom