- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.960
Штета, очекував победа од нив синоќа. Примија несреќен гол и на крај, едвај спасија бод ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета, очекував победа од нив синоќа. Примија несреќен гол и на крај, едвај спасија бод ...
Pa i jas ocekuvav pobeda,ama povazno mi e sto vidov vo Baern deka poleka svojata igra e vo stilot na onaa od lani,onaa pobednicka dominantna.Rezultatot manje bitno,i 1-1 ne e loso,nemojte da pagjate vo depresii ko kraj na svet da e.Tocno e deka sme vo kriza,no i fakt e deka protiv Lyon Baern ja pokazata pobednickata igra,so ogromna dominacija,i mislam deka od natprevar vo natprevar toa vekje ke im vleze vo rutina.Nema nekoi golemi promeni vo taktikata kako so 3-5-2,tuku sega imaa postandardna formacija,i odlicno im odese,mnogu malku falese za pobeda.Tocno e i deka Lyon imase sansi,ama taka e vo natprevarite od LS,i posebno so ekipa kako Lyon.Nemojte pa sega da gi pravite rabotite pocrni od kolku sto se!!!Znam deka ne e onoj Baern koi sme naviknati da go gledame,no znam deka toj Baern od lani vekje ne postoi,i sega imame sosem nov tim,sosema novi lica,koi se vo period na prilagoduvanje,pa zatoa se slucija i tie kiksovi.Ekipa ne se gradi preku nok!!!
p.s.
Zimava mnogu verojatno e deka ke dojde Pavel Pogrebnyak od Zenit,koj potvrdi za vesnikot Marca deka pregovorite se vo tek.Istotaka se pregovara so DЕFANZIVEC OD SREDINATA koj uste ne se otkriva!!!
po maabetot deka pogrebnyak se dogovara so bayerofcite, denes pak izlegla (za nas makedoncista) interesna vest....klinsi se interesira "intenzivno" (pak) za PANDEV....
http://www.bild.de/BILD/sport/fussb...auf-stuermersuche/kommt-der-lazio-bomber.html
Не е Баерн за пандев...Нема воопшто да игра покрај клосе,тони и подолски...џабе ке доага за да седи на клупа...имате едни од 3цата најдобри напагачи во светот и уште барате... ц ц ц :nenene:Eeee konecno mojot omilen trasnfer povtorno se vrakja na dneven red.Znaci ziveam za denot koga Pandev ke zaigra za Baern!!!Ajde Klinsi naprai sve so mozes da go vidime Goran vo Baern!!!!
Не е Баерн за пандев...Нема воопшто да игра покрај клосе,тони и подолски...џабе ке доага за да седи на клупа...имате едни од 3цата најдобри напагачи во светот и уште барате... ц ц ц :nenene:
Не треси глупости кога не ја знаеш состојбата во Баерн.Напаѓачите на Баерн не се во добра форма и секое можно засилување би играло во првиот тим,без разлика дали е Пандев и Погребњак.Јас би сакал и двајцата да дојдат со оглед на годините на тандемот на Баерн.Не е Баерн за пандев...Нема воопшто да игра покрај клосе,тони и подолски...џабе ке доага за да седи на клупа...имате едни од 3цата најдобри напагачи во светот и уште барате... ц ц ц :nenene:
На Клосе веќе почна да му паѓа формата,а Тони мислам дека ќе му падне после оваа сезона.Не ми руши сонови--Швајни--------------------Рибери--
-------------Пандев---------------------
-------------------Погребњак----------
Вака изглеа подоброАма Тони и Клосе можат да изиграат добро уште две-три сезони.