Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета, очекував победа од нив синоќа. Примија несреќен гол и на крај, едвај спасија бод ...

Штета, очекував победа од нив синоќа. Примија несреќен гол и на крај, едвај спасија бод ...

Pa i jas ocekuvav pobeda,ama povazno mi e sto vidov vo Baern deka poleka svojata igra e vo stilot na onaa od lani,onaa pobednicka dominantna.Rezultatot manje bitno,i 1-1 ne e loso,nemojte da pagjate vo depresii ko kraj na svet da e.Tocno e deka sme vo kriza,no i fakt e deka protiv Lyon Baern ja pokazata pobednickata igra,so ogromna dominacija,i mislam deka od natprevar vo natprevar toa vekje ke im vleze vo rutina.Nema nekoi golemi promeni vo taktikata kako so 3-5-2,tuku sega imaa postandardna formacija,i odlicno im odese,mnogu malku falese za pobeda.Tocno e i deka Lyon imase sansi,ama taka e vo natprevarite od LS,i posebno so ekipa kako Lyon.Nemojte pa sega da gi pravite rabotite pocrni od kolku sto se!!!Znam deka ne e onoj Baern koi sme naviknati da go gledame,no znam deka toj Baern od lani vekje ne postoi,i sega imame sosem nov tim,sosema novi lica,koi se vo period na prilagoduvanje,pa zatoa se slucija i tie kiksovi.Ekipa ne se gradi preku nok!!!

p.s.
Zimava mnogu verojatno e deka ke dojde Pavel Pogrebnyak od Zenit,koj potvrdi za vesnikot Marca deka pregovorite se vo tek.Istotaka se pregovara so Defanzivec od sredinata koj uste ne se otkriva!!!

Pa i jas ocekuvav pobeda,ama povazno mi e sto vidov vo Baern deka poleka svojata igra e vo stilot na onaa od lani,onaa pobednicka dominantna.Rezultatot manje bitno,i 1-1 ne e loso,nemojte da pagjate vo depresii ko kraj na svet da e.Tocno e deka sme vo kriza,no i fakt e deka protiv Lyon Baern ja pokazata pobednickata igra,so ogromna dominacija,i mislam deka od natprevar vo natprevar toa vekje ke im vleze vo rutina.Nema nekoi golemi promeni vo taktikata kako so 3-5-2,tuku sega imaa postandardna formacija,i odlicno im odese,mnogu malku falese za pobeda.Tocno e i deka Lyon imase sansi,ama taka e vo natprevarite od LS,i posebno so ekipa kako Lyon.Nemojte pa sega da gi pravite rabotite pocrni od kolku sto se!!!Znam deka ne e onoj Baern koi sme naviknati da go gledame,no znam deka toj Baern od lani vekje ne postoi,i sega imame sosem nov tim,sosema novi lica,koi se vo period na prilagoduvanje,pa zatoa se slucija i tie kiksovi.Ekipa ne se gradi preku nok!!!

p.s.
Zimava mnogu verojatno e deka ke dojde Pavel Pogrebnyak od Zenit,koj potvrdi za vesnikot Marca deka pregovorite se vo tek.Istotaka se pregovara so DЕFANZIVEC OD SREDINATA koj uste ne se otkriva!!!

a toa najverojatno ke bide Tymoschuk

Да да, тој би можел да биде решението на таа позиција. Капитенот на Украинската репрезентација одлично си ја врши работата на таа позиција ... :wink:

Pa ima poise varijanti,sepak ke vidime.Vazno deka letovo totalno potfrlija so transfer politikata,iako lani mislev deka se osvestija.Sepak izglea mora da pocnat da gubat,i da pravat katastrofalni kiksovi,za da svatat deka vsusnots uspehot vo fudbalot vo denesno vreme se kupuva na transfer-pazarot!!!

p.s.Se izvinuvam za fontot,momentalno nemam kirilicen.

Eeee konecno mojot omilen trasnfer povtorno se vrakja na dneven red.Znaci ziveam za denot koga Pandev ke zaigra za Baern!!!Ajde Klinsi naprai sve so mozes da go vidime Goran vo Baern!!!!
Не е Баерн за пандев...Нема воопшто да игра покрај клосе,тони и подолски...џабе ке доага за да седи на клупа...имате едни од 3цата најдобри напагачи во светот и уште барате... ц ц ц :nenene:

Не е Баерн за пандев...Нема воопшто да игра покрај клосе,тони и подолски...џабе ке доага за да седи на клупа...имате едни од 3цата најдобри напагачи во светот и уште барате... ц ц ц :nenene:

Nema vrska,Toni ima 31,use malce 32,i ja garantiram deka na leto ke se vrati vo Italija,za da ja zavrsi tamu karierata.Podolski ke si odi zimava,i sto se slucuva,ostanuva eden napagjac.Potocno ke imame dvajca Toni Klose,i ako dojdat Pandev i Pograbnyak.Znaci 4 napagjaci.Klose znaeme deka ne e vo nekoja forma,a Toni so ogled na godinite ne moze ocigledno konstantno da ja darzi top-formata,takada ima taman mesto za Pandev i Pograbnyak!!!!

Не треси глупости кога не ја знаеш состојбата во Баерн.Напаѓачите на Баерн не се во добра форма и секое можно засилување би играло во првиот тим,без разлика дали е Пандев и Погребњак.Јас би сакал и двајцата да дојдат со оглед на годините на тандемот на Баерн.

--Швајни----Пандев------Рибери
------------Погребњак--------------

--Швајни--------------------Рибери--
-------------Пандев---------------------
-------------------Погребњак----------

Вака изглеа подобро :) Ама Тони и Клосе можат да изиграат добро уште две-три сезони.

--Швајни--------------------Рибери--
-------------Пандев---------------------
-------------------Погребњак----------

Вака изглеа подобро :) Ама Тони и Клосе можат да изиграат добро уште две-три сезони.
На Клосе веќе почна да му паѓа формата,а Тони мислам дека ќе му падне после оваа сезона.Не ми руши сонови:)

Ајде, можат тие уште малце да туркаат, ама се разбира дека Баерн мисли на својата иднина, така да Пандев има големи шанси да заврши во нашиот омилен клуб. Ах, само нека потпише, одма купувам дрес со неговото име :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom