Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако дојде Пандев ќе му ја дадеме 10-ката на Макај.

Супер!!! :)
Десетката обично ја носат најдобрите играчи во тимот :)

Пандев не се оделува од 19ка. :)

Отворив фан клуб Вердер Бремен за да коментираме за нивната игра и натпревари.Се надевам дека нема да ми се налутат навивачите на Баерн што го отворив фан клубов:smir:

ej drugovi ama mozno e da go izgubime Svajni letovo,koj mnogu e verojatno da ide u Juve.Od druga strana namesto nego izglea ke dojde Gourcuf ,ili nekoj drug.Ke vidime.Vazno ako dojde Pandev......je ke skrenam zimi se.Lele daj gospode donesi go Pandev u Baern!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отворив фан клуб Вердер Бремен за да коментираме за нивната игра и натпревари.Се надевам дека нема да ми се налутат навивачите на Баерн што го отворив фан клубов:smir:

ej bolje da ne komentiram,da ne me izbacat od forum,ne za drugo!!!!:pos2:

ej drugovi ama mozno e da go izgubime Svajni letovo,koj mnogu e verojatno da ide u Juve.Od druga strana namesto nego izglea ke dojde Gourcuf ,ili nekoj drug.Ke vidime.Vazno ako dojde Pandev......je ke skrenam zimi se.Lele daj gospode donesi go Pandev u Baern!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе ако дојде Гуркуф наместо Швајни не е лошо,ама мислам дека ни Швајни нема да си замине.Мислам дека имаше интервју дека и покрај тоа што почнал да учи италијански јазик,сепак ќе остане верен на тимот

Пандев не се оделува од 19ка. :)
Не е точно тоа.
Сеа ќе ви кажам зашто Пандев носи 19ка, можеби некој од вас го има прочитано тоа.
Во Анкона, каде настапуваше како позајмен се распределувале дресевите. Поради тоа што Пандев бил најмлад тој бирал последен и единствено што останало бил дресот со број 19. Од тогаш Пандев носи 19. Во истото интервју Пандев кажува дека не е поврзан со бројот 19 и кажува дека би прифатил и други броеви :)
Мислам дека 10 звучи одлично :)

Од една шпекулација го донесовме во Баерн,па дури и број на дрес му дадовме.Така си е со фан клубовите кога е добро веднаш се прифаќа.

Па Баерн беше меѓу првите кои се заинтересираа за Пандев, а можеби и меѓу најзагреаните. Сега повторно се враќаат во игра по феноменалните игри на нашиот Пандев.

Убаво би било Пандев да дојде во Баерн, но дали ќе игра постојано покрај Тони и Клосе? За неговата кариера можеби би било подобро да си остане во Лацио :toe:.

Убаво би било Пандев да дојде во Баерн, но дали ќе игра постојано покрај Тони и Клосе? За неговата кариера можеби би било подобро да си остане во Лацио :toe:.
Колку побргу си замине од Лацио.Лацио нема амбиции да стане голем тим во брзо време.Со заминување во некој посилен тим кариерата на Пандев ќе напредува,доколку тој сака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom